Predlog za novi rank!

Admin


Mogucnosti :
Creator+
WorldEdit
/AFK
Permission za koriscenje jaja za spawn mobova


Kako dobiti ovaj rank?
Otvorite konkurs na forumu , Vlasnici razmisle da li je taj igrac pouzdan i da li nece zloupotrebiti ovaj rank , ukoliko igraca budete izabrali da moze da dobije ovaj rank , mora platiti 700 dinara , ALI , da se ovaj rank ne daje olako i da otprilike po mojem misljenju mozda bude 2 igraca takva ukoliko ovaj predlog bude bio osvojen , ovo mu dodje kao da spojite uslov za dobijanje bivseg membera i creatora , i da samo admin dobro odluce kome ce dati ovo , da igrac bude aktivan na forumu , pomaze novim igracima i da taj rank ipak nekim delom koristi za pomaganje da server bude sto bolji! I da igraci koji se prijave za taj rank moraju prvo da se dobro provere i da imate 1000000% poverenja u njega! A ne kao u Endera111 i Danila_00 , eto to je moj predlog jer bi neki igraci trebali da imaju worldedit a ne da nemaju zbog nekih majmuna koji su rusili chestove i ta sranja! I da ovaj rank budu dobili mozda 5 igraca najvise! Ne kazem da bi ja to trebalo da dobijem nego jednostavno mislim da bi ovo bilo jedno osvezenje za serb-craft! Pa SERB-CRAFT time , ako vam se svidja ovaj predlog bilo bi lepo da ga realizujete , Jer mislim da imate par igraca kojima to treba samo za dobre namene , i da igrac bude aktivan na forumu i sevreru , pravi evente , dovlaci igrace reklamira na drugim serverima , i ta stvarno to zasluzi! Pa da vidimo ko ce da zasluzi , ja se u startu povlacim daa ne bude posle ako prihvatite predlog da bude ono da sam ja smao da bih dobio , eto , ja necu ni da budem za konkurs ako predlog bude bio prihvacen , nego sam ovo stavio prvenstveno jer bi znacilo nekim igracima!

Hvala unapred!
Lukapn00

Dobra ideja :smiley:

Bilo bi dobro da se realizuje ta ideja :slight_smile:

Problem 1: Ne mozes nekga terati da radi nesto ako je platio!
Problem 2: Ne moze WE! To niko ne sme da radi pa cak ni mi, zbog raznih terain generation bug-ova…
Problem 3: Vecina nasih igraca je mladja od 14 godina!
Problem 4: Vec imamo moderatore, pravljenje novog ranka je bezkorisno.

Resenje 1: Mogao bi se donati rank, tipa HELPER koji ima po neku komandu ali posao mu je da bude online na serveru, pomaze igracima, takav rank bi se kao i moderator ZASLUZIVAO a ne kupovao!
Resenje 2: Moglo bi nesto da se izmisli ali stvarno je tesko dodavati rankove sa velikim permisijama, nikad se ne zna!

Loler , razumem brate sve to , svejedno nisam mislio da bude sve bas tako , podesite vi kako ocete da bude bolje ja sam samo dao ideju , ali ako j\ne moze ok ne moze :slight_smile:

Sranje od ranka, nemam reci :open_mouth: .Mozda jedino da dodate nove Modove, nista bitno, bolje to da si rekao a ne neki tamo admin -.-".

Vidis , ja ne gledam sta bi bilo bolje nego sta bi oni realno mogli da daju, a posto modove nece da daju, a to sto ti ne bi mogo da ga zasluzis da su prihvatili predlog ne znaci da moras da zaseres drugim igracima koji ne bi sjebali mapu i ne bi zloupotrebili rank , a nam ih nekoliko , ali nema veze , jbg.

Da,i ja mislim da nije potreban ovaj rank samo mislim da treba birati jos 2-3 moda nova(al da ostanu loler i delija :slight_smile: )

E pa Luka vidiš ti mene počinješ da me nerviraš, NEPOSTOJI igrač koji nece zloupotrebiti jaja ili WE.Taj igrač jednostavno nepostoji!Može se desiti da se iznervira i da uđe na srw i sj*be mapu kao Ender111 i Danilo_00.A pošto ti nemas predstavu (verovatno) kako se moze tek zloupotrebiti WE…bolje ti je da ćutiš.TNTDestroyer to i ja kažem, ali da novi modovi nemogu da imaju WE i /manuadd pošto sam čuo da je Ender zloupotrebljavao tu komandu (davao free rank).

Pod jedan , pise se ne postoji a ne nepostoji .
Pod dva , mislim da ti ne trebas da komentarises ko hoce a ko nece zloupotrebiti kad si ti to radio i kad su to svi koji su tada imali radili , onemoguci se lepo s pluginom i gotovo.Ne mora da ima sve komande za WE , ali ok.
Pod tri , imam predstavu i znam mnogo bolje da koristim WE nego ti , trebalo bi ti da cutis a ne ja.
Pod cetiri , ova tema nije bila da ti komentarises kolko je to tebi sranje kako i sta sam ja trebao da predlozim , ja sam dao predlog ti ako ti se ne svidja kazi ne svidja mi se i odleprsaj iz teme.

Ne moze! Tacka.

LOCK

Ne svidja mi se predlog za novi rank, inace veoma je tesko odrazavati server ako jos nekome das neku vecu mogucnost (permisiju) . Trenutno imaju samo delija i LOler tu mogucnost zato sto jedino njima maksimalno verujem. I naravno da ih ne iskoriscavamo to moram da naglasim :slight_smile: A naravno da bi mobagao da se osmisli neki novi rank koji bi bio zanimljiv koji bi se placao i zasluzivao. Ali ovo oko zasluzivanja bi mogli da napravimo ko je najvise na srw da dobije npr rank HELPER ali cemo o svemu videti. Zato sto je najvise online pa ce imati i najvise poena.