Predlog! - RP

Caoo, drugari x3.
Hmm. Imam jedan predlog.
Ovakooooo…
~Da se dodaju kategorije za RolePlay, mislim, kada na /hubu idete na onaj kompas za mini igre, i stisnete ROlePLay, da se dodaa nova stranica I da ima 2 PickAxe-a. Prvi PickAxe da bude -MinePLay- a drugi -RolePlay-
U Prvoj kategoriji -MinePLay- da sve bude kao stari roleplay , a u drugoj kategoriji -RolePlay- Kada uplatis rank imaces ga na obe kategorije -MinePlay- i -ROlePlay- ~Ovo ima na nekim serverima, nadam se da razumete moj predlog~ xd

Dok sam pisao ovo dosla mi je napamet jos jedna ideja…
~Ovako… Da nagradite sve one igrace koje su u /jobs top <sve kategorije (jobs)> prvi.
IGraci… Ako vam se predlog ne svidja molim vas #NoHate xd
Oko predloga mi je pomogao i Suntex… Hvala!

ne

Slazem se u potpunosti.
Ko ga nije shvatio:
Mislio je da ima RolePlay i MinePlay, roleplay da bude kao sad, a mineplay kao pre sezonu dve.

kancer predlog

Glup predlog

?

Nema potrebe za ovim ranije dođes do H za 15 dana sad do diktatora 3 meseca :slight_smile:

Wsk Nisi razumeo Ne zelim ja da se vrati CEO STARI RP, vec da ima 2 kategorije, a ako ti se ne igra “MinePLay” Igraces “RolePLay”

i sta da obe imaju po 7 igraca…

Na jednom strimu Manic je rekao da se Rp nece menjati! :slight_smile:

Ahhh WSK brte koliko si bez uvreda manje inteligentan. Vidis li sta sam ja napisao… nisam rekao da nista menjaju za tvoj Jbni ROLEPLAYYY aaww boze svasta, Rekao sam da se doda kao nova mini igra minePLay kao stari roleplay…

Razumeo sam ja tb ovo e forum da svako napise svoje misljenje a ne da ga vređaju… tako da ne pitas se samo ti kako ce da bude vidis po porukama gore…
Nije sve tako da bude kako ti kazes to mozes kod svoje kuce ovde ne… :slight_smile: mi smo ovde da dajemo predloge a manic ce da vidi da li se igraci slazu sa tim pa ce razmotriti to onda… nema potrebe za takvim recima… Hvala! :cheer:

Slazem see

Ok predlog.

znate li vi sta znaci “RolePlay”?

Takachavv0, a znas li “TI” sta znaci “MinePlay” Kako sam ja napisao u temi? :slight_smile:

Da,u potpunosti se slazem sa Dark_Angel_TheBest_XD
Prvo:Prva polovina igraca na rp je da se vrati stari rp, a dok je druga polovina da ostane rp kakav jeste :confused:
Drugo:To za mineplay i roleplay se i ne slazem bas jer kako rece WskPatrick bilo bi malo igraca…
Trece:Moj predlog da se vrati stari rp ali da ostanu jobs.
Sad postoji Mr.Manic :slight_smile: i on ce to sve razmotri… :side:

Ja se slazem, bilo bi tako super…
I molim vas, koji ni ne znate sta je roleplay, da ne odrgovarate na temu… :slight_smile:

pitao sam ja dali znate sta znaci roleplay

Da trebali bi da vrate cak vise od 50% ljudi je otislo zbog novog rp

Ahh Takachavv0, A ja te opet pitam … Znas li “TI” sta znaci “MinePlay” Kako sam ja napisao u temi? Zasto prvo ne citas? Ahh… Na stari “RolePlay” si igrao 24/7, a usput na novi smo te videli 2 puta samo nista vise? Zasto onda ostavlljas negativne komentare? Isto kao i neko koji ne igra tu mini igru?