Predlog-Factions

Postovanje za sve igrace i moderatore sa Serb-Craft servera,danas cemo da razmotrimo neke predloge za sfc!

Batica i modovi pokusavaju da naprave nesto veliko,da dignu Factions na veci level,ali kao sto vidite to se nama igracima bas i ne svida.Ako pogledamo neku statistiku ili bilo sta u poredenju na ovu sezonu i sezonu koja je bila pre 2g videcemo veliku razliku,ta razlika je u broju igraca koja je vazna i za server (manje igraca manje uplacenih rankova) i za igrace koje i dalje igraju (smor je kada na srv ima po 30-40 igraca NA SAMOM RESTARTU).
Velki respekt za baticu sto je pokusao da stavi sfc na veci level ali vreme je da shvatite da nam se to ne dopada.Da trebate vratiti stari Factions,stari ftop,pijacu,crejtove itd…

PO MOGUCNOSTI VRATITI CIJELI FACTIONS KAO PRE 4SEZ

Ako je nemoguce vratiti bas cijeli sfc kao sto je bio evo neki predlozi koje morate dodati

1.Vratiti stari Ftop(blokovi se racunaju na ftop iron,dmd,gold,itd…)

2.Vratiti stare Creates (izbaciti Demonic,Spawner,itd…,vratiti Inferal i erthenal)

3.Vratiti da obs ne puca pod vodom vratiti stare gb

4.Vratiti stari scshop (silk od 3ksc mozda i jeftini ako nije prob,ig 500sc)

5.I GLAVNO vratiti pvp na 1.13(Vecina pravih igraca sa sfc zeli da se vrati ako vratite to vratice se i oni imali ste primjer na ssp)

Sada nekoliko vaznih stvari da vam objasnim.
Rekli ste da ne zelite p2w ali ste stavili da se silkovi moraju kupovati,STAVILI STE da se kupi spawner key i oni koji su davali pare za igru su lagano mogli da doguraju na ftop).Ovim zakljucujem da ste popljuvali na sve sto ste rekli a najvise na svoje ime SERB-CRAFT.

I jos nesto vecina je glasala za 1.8pvp ako ne vidite server vam ide niz brdo jer su mnogi sa sfc glasali sa ostane 1.13 pvp,a koliko je bilo igraca koji su glasali zaa 1.8 a UOPCE NE IGRAJU na sfc nego su dosli sa skybloka da malo glasaju:huh: :huh:

Takode za glasanje se isto desilo oko FactionsV2 gde dodu ljudi sa roleplay ili skybloka i glasaju iako ne igraju na serveru.

Mnogi su igraci leftali i sami to vidite i trebate se uozbiljiti i vratiti stari sfc i nemojte vise eksperimentisati plzzz.

Evo jedna za baticu,cak i Gusari koji se mogu na svasta naviknuti nisu se naviknuli na tvoje eksperimente!!!

objasnio lik sve…

Pozdrav, hvala ti na predlozima, danas je sastanak u 18:00 na našem ts3 serveru (ts3.serb-craft.com). Zamolio bih te da dođeš kako bi detaljno porazgovarali oko sledeće sezone Factions-a.