Strike Practice Plugin:
Ovaj plugin nije los ali nije testiran na 1.12.2 verzijama,jeste da ima puno stvari,ali preporucujem da zamenite sa nekim drugim pluginima kao sto su
ArenaPvP
ArenaPvP+
PracticePro
Dodati PvP Bot
Nove mape za koth i za Arene.
Bolje Mape (Bez Bedrocka,Glassa)(Staviti nevidljivi blok)
Dodati bolju optimizaciju servera.
Vise gamemodova kao sto su (SafeRoom i dt.)
Nagrade za top igrace mesecno (3-5 ili 10 igraca)
7.Uredniji Spawn i Parkur.
Ukoliko imate vi neke predloge dodajte slobodno :3!
[quote=“Markings” post=159656][quote=“samirs” post=159595][quote=“Markings” post=159573][quote=“samirs” post=159559]Glupi predlozi[/quote]Kao i ti[/quote]Tvoja pojava je glupa
Послато са PMT3157_3G уз помоћ Тапатока[/quote]Kao i tvoje postovanje prema drugim ljudima,vidi se kako su te roditelji vaspitali.[/quote] de nemoj se pravit pametan ti si meni prvi reko da sam glup samo zato sto sam reko misljenje o tvojim glupim predlozima tu me prvi prozivas i onda se vadis na vaspitanje
nekad je bolje cutati
[quote=“samirs” post=159667][quote=“Markings” post=159656][quote=“samirs” post=159595][quote=“Markings” post=159573][quote=“samirs” post=159559]Glupi predlozi[/quote]Kao i ti[/quote]Tvoja pojava je glupa
Послато са PMT3157_3G уз помоћ Тапатока[/quote]Kao i tvoje postovanje prema drugim ljudima,vidi se kako su te roditelji vaspitali.[/quote] de nemoj se pravit pametan ti si meni prvi reko da sam glup samo zato sto sam reko misljenje o tvojim glupim predlozima tu me prvi prozivas i onda se vadis na vaspitanje
nekad je bolje cutati[/quote]Ja reko da si glup?Ocigledno jesi,citaj sta pise.