Pozdrav!

Evo dakle i ja da se predstavim. Došao sam ovde na forum jer želim da pratim server i malo aktivnije. Dakle da kažem nešto o sebi. Živim u BG-u i volim igrati Minecraft i ponekad LOL (nisam zavisnik, ne bojte se :slight_smile: ). Bavim se origamijem i magijom tako da se mogu na neki način pohvaliti da sam umetnik. Takođe imam i svoj YouTube kanal ali tamo trenutno ne snimam Minecraft ali planiram da počnem snimanje i to baš na ovom serveru ali polako, sve u svoje vreme… Dakle mislim da sam rekao sve što je bitno, možda malo i previše. Moj Minecraft nick je DYLANndc tako da ako vas interesuje još nešto eto.

Nikad nije previse reci nesto o sebi :smiley: Sto vise to bolje. Koje si godiste? Zanimljivo je da volis magiju i origami… Ja sam pre dosta stvari pravio od origamija, ali sam prestao… Imam ih tu kod sebe :smiley: Kako si pronasao ovaj server i zasto ti se bas svidja da ostanes i igras na njemu ?

Server je jednostavno predobar, imate na njemu sve (naravno valjalo bi da ima još nekih stvari ali neću sad i tome). Kad bi godište rekao bilo bi onih reakcija tipa WTF? Štaćeš ti ovde i slično al ajde, naši smo '01 sam godište. Što se tiče magije i origamija ja to radim ozbiljnije nego što ljudi misle, bez obzira na godine.

Dobrodosao, na kojem serveru igras? Survival ili neki drugi? Da li si aktivan? Ako igras na Survivalu mogu da ti izgradim kucu (creator sam) i da ti pomognem za pocetak :slight_smile: Moj nick je GIGAntic.

Najviše na survival-u, igram na serveru od leta 2014. Trenutno sam u factionu Borci i imam neku jadnu kuću i trenutno mi ne treba nova. Na serveru sam uvek kada imam vremena.

Dobrodosao, zelimo ti ugodnu igru! :slight_smile:

Hvala!