Potovi

Buduci da je mapa prevelika i da su potovi na totalnim drugim stranama,mislim da je lakse da se ubace stekovani potovi,jer kad ubijes nekog samo pokupis potove i moze da se desi da ti neko uzme ceo armor ili pola armora.Bice lakse da se organizuje inventar i smatram da bi svi igraci skypvp podservera to zeleli.Pa zato mislim da bi bila dobra ideja da to probate.

da bilo bi mnogo bolje i lakse za sve ja mislim odlicna preporuka

dobar predlog iskreno

I ja se slažem bat po 16 da stave.

Pozdrav, ja mislim da ide gas i slazem se sa ovim predlogom jer osecam auru gasa iz njega. Lock.

Dobar predlog, slazem se.

Pozdrav, zamolio bih vas da prikupite što više odgovora na ovoj temi da li ste za ili ne, na osnovu toga ćemo moći da vidimo vaše mišljenje i da li bi trebali da implementiramo ovaj predlog na serveru, ali imajte na umu da igrači to mogu zloupotrebiti npr kad idete 1v1 sa nekim dođe neko sa strane i baca vam gomilu potova i to može itekako da vam smeta dok idete u pvp.

slazem se

Ne

slazem seeee

Slažem se
Ide gas

Ne slazem se, neko bi stekovao 5 stekova i posle ne bi imao potrebu da ide po pots do kraja sezone, a to realno je nekako glupo signovi za pots sakriveni po celoj mapi gube smisao…

kakav vam je taj pvp da neko nosi 30 armora usranih u inv i stek encke?

Slazem se

  • nije ovo factions da nosis 3 armora , ovde pvp traje krace I lakse je ubit lika a I armor mozes uzet iz Pv pa promenis . Tkd Nema veze to sto pricas

Obavezno ubacite stekovane potove

slazem se, a sto se tice mape, ova je malo prevelika i ima dosta nepotrebnih stvari kao ogromno drvo i voda na centru koji bi mogli da se izbace. Pogotovo ta voda.

Ne slazem se

Slazem se!

Slazem se

Slazem se da mi date unmac

I ja se slazem da ti daju unmac OFZD!