Zdravo oborio sam danas sistem i ponovo ga podigao i imam problem sa .jar folderom nmg minecraft instalirati i ja sam u nekom trenutku skapirao da je to ustvari java otisao sam i skinuo javu i kad pokusam da je instaliram nista se ne desi samo mi izadje do you allow java to make changes ja prihvatim i nista evo vec sat i nesto pokusavam da namestim ali mi neide pa ako neko ima neko resenje neka napise dole. Hvala!
I da ako mislite da skidam fora 64 bita na 32 ili obrnuto ne proverio sam to i stvarno nez sta vise da radim.
[quote=“xXBragitas20Xx” post=158074]Zdravo oborio sam danas sistem i ponovo ga podigao i imam problem sa .jar folderom nmg minecraft instalirati i ja sam u nekom trenutku skapirao da je to ustvari java otisao sam i skinuo javu i kad pokusam da je instaliram nista se ne desi samo mi izadje do you allow java to make changes ja prihvatim i nista evo vec sat i nesto pokusavam da namestim ali mi neide pa ako neko ima neko resenje neka napise dole. Hvala!
I da ako mislite da skidam fora 64 bita na 32 ili obrnuto ne proverio sam to i stvarno nez sta vise da radim.[/quote]Skini tluncher
Послато са LG-H220 уз помоћ Тапатока
Nista i dalje nece ponovo mi trazi javu ali i dalje ne mogu da je instaliram…
Inace koristim win 7
[quote=“xXBragitas20Xx” post=158079]Nista i dalje nece ponovo mi trazi javu ali i dalje ne mogu da je instaliram…
Inace koristim win 7[/quote]Koju si javu instalirao?
Послато са LG-H220 уз помоћ Тапатока
Ni jednu nisam instalirao u tome je problem skinem je otvorim i kaze mi ono u fazonu are u sure this program will make changes… I ja odem yes i nista se vise ne desi.
kupi premijum i skini sa ofc sajta mc tocka net
JA imam ofisial minecraft i super je !!!
!!!1!1!!
Slikaj
stta
Nije mn problem oko mc lako cu ja za mc resiti kad instaliram javu ali u javi je problem kada prihvatim njeno instaliranje nista se ne desi.
sta
ja taj launcer koristim i bas je super1!!!111!!!
like!1!!
Ajde pokusacu to, ionako ni sam ne znam sta vise da pokusavam
taj launcer ti je ako imas premijum tek tad mozes da ga koristis ne trci pred rudu!!1!1!11!1!
Nemam sta da slikam samo mi je jednostavno potrebna java da bih instalirao minecraft ali java nece da mi se instalira skinem je dodjem do onoga this program will make changes bla bla bla i odem yes i posle toga se vise nista ne desava
jes bro
E jbg onda