Pomoc oko .jar

Zdravo oborio sam danas sistem i ponovo ga podigao i imam problem sa .jar folderom nmg minecraft instalirati i ja sam u nekom trenutku skapirao da je to ustvari java otisao sam i skinuo javu i kad pokusam da je instaliram nista se ne desi samo mi izadje do you allow java to make changes ja prihvatim i nista evo vec sat i nesto pokusavam da namestim ali mi neide pa ako neko ima neko resenje neka napise dole. Hvala!
I da ako mislite da skidam fora 64 bita na 32 ili obrnuto ne proverio sam to i stvarno nez sta vise da radim.

[quote=“xXBragitas20Xx” post=158074]Zdravo oborio sam danas sistem i ponovo ga podigao i imam problem sa .jar folderom nmg minecraft instalirati i ja sam u nekom trenutku skapirao da je to ustvari java otisao sam i skinuo javu i kad pokusam da je instaliram nista se ne desi samo mi izadje do you allow java to make changes ja prihvatim i nista evo vec sat i nesto pokusavam da namestim ali mi neide pa ako neko ima neko resenje neka napise dole. Hvala!
I da ako mislite da skidam fora 64 bita na 32 ili obrnuto ne proverio sam to i stvarno nez sta vise da radim.[/quote]Skini tluncher

Послато са LG-H220 уз помоћ Тапатока

Nista i dalje nece ponovo mi trazi javu ali i dalje ne mogu da je instaliram…
Inace koristim win 7

[quote=“xXBragitas20Xx” post=158079]Nista i dalje nece ponovo mi trazi javu ali i dalje ne mogu da je instaliram…
Inace koristim win 7[/quote]Koju si javu instalirao?

Послато са LG-H220 уз помоћ Тапатока

Ni jednu nisam instalirao u tome je problem skinem je otvorim i kaze mi ono u fazonu are u sure this program will make changes… I ja odem yes i nista se vise ne desi.

kupi premijum i skini sa ofc sajta mc tocka net

JA imam ofisial minecraft i super je !!!

!!!1!1!!

Slikaj

stta

Nije mn problem oko mc lako cu ja za mc resiti kad instaliram javu ali u javi je problem kada prihvatim njeno instaliranje nista se ne desi.

sta

http://prntscr.com/ifk3th ofisl preko mojang

ja taj launcer koristim i bas je super1!!!111!!!

like!1!!

Ajde pokusacu to, ionako ni sam ne znam sta vise da pokusavam

taj launcer ti je ako imas premijum tek tad mozes da ga koristis ne trci pred rudu!!1!1!11!1!

Nemam sta da slikam samo mi je jednostavno potrebna java da bih instalirao minecraft ali java nece da mi se instalira skinem je dodjem do onoga this program will make changes bla bla bla i odem yes i posle toga se vise nista ne desava

jes bro

E jbg onda