Podhitno da se preduzme nesto

Pre svega, skyblock vec godinama je jedna od fantasticnih igara na serbcraftu, najbolji skyblock u regionu gde se moze igrati… sasvim sam zadovoljan personalno izgledom, novim updatovima, zadacima i svime… samo igraci svake nove sezone… dolaze novi sve gore i gore postaje, ekonomija je sve gora, previse je scamera, prevaranata… i to nikako ne moze da se zaustavi sem biti skroz oprezan i paziti na takve.
Hteo sam samo pitati nekog od moderatora sta misle o idejama?
Postoji komanda /trade, ali bilo bi lepo da samo na odredjenom warpu moze da se koristi ta komanda…
I takodje bilo bi lepo da je onemoguceno teleportovati igrace u zonu /warp arena…
Posto je jako suludo dopustiti to.
Preko stotine igraca u sezoni bude scamovano… slucajno ili malom nepaznjom/zurbom, na jako glup i kvaran nacin sto stvarno nije uredu i to kvari sam gameplay skyblocka…
Nisam siguran da li pise u pravilima da li je prevara iliti kradja itema dozvoljena na skyblocku, ali to stvarno unistava sve granice i bezveze je da neko uziva i provodi vreme, sakuplja odredjene iteme, i zatim ga neko prevari i uzme to sve u 10 sekundi.
Potrudite se oko zastite sto se tice scamovanja na skyblocku, ili poostrite neke mere.
Ali da naravno… to je sve stvar od igraca do igraca, ne bi trebalo prihvatati bas svaki teleport od svakog igraca, i verovati tako prazno…

Pozdrav :slight_smile:

Slažem se,server je iz sezone u sezonu sve više pun scamera

Pozdrav

Što se tiče skamovanja ne postoji pravilo koje to zabranjuje i to je oduvijek bilo dozvoljeno. Zašto je dozvoljeno? Zato što vi sami birate sa kim želite da trgujete i razmjenjujete stvari i samim tim otvarate mogućnost da budete prevareni od drugog igrača. Isto tako za krađu itema vi ste odgovorni koga dodajete na vaše ostrvo.

Što se tiče teleportovanja u arenu napravljeno je da se igrači ne mogu teleportovati u nju, ali ako znaš da postoji način da se to nekako zaobiđe zamolio bi te da dođeš na naš TS3 ili nekim videom to demonstriraš.

Temu zaključavam.