plugini

mogli bi da stavite onaj plugin da kad se jedan blok drveta unisti (osjece) da padne cijelo drvo i mozete li da aktivirate da moze dase postavlja redstone baklja molim vas

Hvala unaprijed

To ti je McMMO plugin , ali ne znam da li ce ga uopste i biti na Serbu .

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Nije McMMO a inace nista ti ne fali da iseces drvo :wink:

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Da, napravi kamenu sekiru, popni se na vrh nekog visokog drveta u dzungli od 4 bloka u osnovi, i samo cepaj do dna :smiley:

Batice, koliko se ja secam, na 1.6.4 si mogao da uzmes sekiru i kad desnim klikom kliknes na osnovu drveta, celo se srusi (bez lisca) i onda pise u cetu: Treefeller Activated!
Postoji plugin Treecapitator, koji na onaj nacin skine celo drvo, ali ja ipak mislim da je ovo iz McMMO-a, jer iskreno mislim da je ocajan.

sta je sa redstone bakljama a i kuca mi je u sumskom predjelu tako da kad hocu da skupim drvo nemogu da ga okinem 3 sata

Vecina igraca misli na TreeAssist plugin. Slomis zadnji block i sve padne. Moguce je da postoji i mcmmo skill za koji nisam znao.

Baklje su ugasene iz nekih sigurnosnih razloga ali ce se vrlo brzo vratiti u normalu

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Batice, ako kojim slucajem, ne dao Bog, se ubaci McMMO, uzmi sekiru, idi u divljinu i desnim klikom klikni na dno drveta. :slight_smile:

Batice , postoji za McMMO plugin taj skill. Zove se Tree Cutting , valjda :slight_smile: , ali nemojte da ubacujete ovj plugin. Mislim mozete , ali 2 meseca , i manje od pocetka sledece mape :slight_smile: , barem ja tako mislim

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Necemo ubacivati ovo

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk