Molim Vas da me unbanujete,lik koji me je prijavio je takodje mene vredjao,ali nisam uspeo da slikam.kada vas molimm pls unbanujte me <3 moj nick na serb crafu te _xGlitch Nick u igri:_xGlitch
Server: Ime servera/Global:SkyPvP
Razlog bana:pretnja
Trajanje bana: Perm/Temp:2 dana 13 sati 46 minuta 13 sekundi
IP ban: Da/Ne:msm da ne
Vaša IP adresa: (samo ako je ovo iznad Da → IP Adresa )
Admin koji vas je banovao:Lovemaxi09
Vreme bana:6:37
Zašto mislite da treba da dobijete unban:zato sto je taj lik koji me je prijavio,prvo vredjao,i govorio je da sam kid ,pricao je sa sam bolestan u mozak,ja sam mu bio rekao da ako pipne jos jednom moje timejte da cu mu sici na 1v1 (razlog zato sto sam se iznervirao je bio zato sto je ograo 7v1)tu su pocli i ostali da me zezaju(omalozavaju na ruzan nacin) i neznam kakva je ovo bila pretnja,samo sam mu to na takav nacin rekao. molim vas me unbanujte <3
Ne zasluzujes, ti unban.
znam da sam napravio gresku,ali imaj razumevanja da ste me banovali zbog verovatno nesporazuma,on mozda nije shvatio to sto sam hteo da kazem,sad se osecam glupo zato sto sam prekrsio Serb-Craft pravila!ali on nije nista bolji,jer je i on vredjao,imaj srca brt (ako ne zelis da mi das unban zbog greske koji sam napravio nema veze,Hvala ti )
Nisam ja moderator, sta ti pricas?Nego sam ti reko da ne zasluzujes…Niko te nije terao da pretis liku
to nije pretnja brt
,ali ti kazem da nisu vrv razumeli .
Dobijaju perm banove zbog pretnji…ti se zalis na 2 dana?
Ne mozes da se strpsis 2 dana jos PLUS samo SkyPvP
Igraj KitPvP ili PraticePvP ta 2 dana
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
pa brt banovali su me…nmg uopste da udjem na server …
hvala sve jedno
Nema unbana.