Pitanje!

Jeste srecni sta ste uradili sa serverom?
Od 1400 igraca, bez laga ste dosli na 250 igraca i laga nenormalno…Sidjem na centru, lik pojede encku ja gplam kad imam 5 srca i nece da gpla…Ajde mi sad vracajte p4 u3 fixan armor,mac no kb vitez,25 gpla,1 encku i bow od generala…
Razmislite malo sta ste uradili sa serverom, znam da ces mi dati ban sad nakon ovoga al ok, samo nastavite da ne slusate igrace !
Ocu odgovor od Manica ili Baticu sto se ove teme tice.

To što ima malo igrača to je tako jer su svi u školi, na poslu, u vrtiću.Tako je uvek na serveru u ovo doba godine.
Ne vidim čemu nervoza i okrivljivanje servera jer su te ubili na skypvpu.

Sent from my Huawei Honor 10 using Tapatalk

[quote=“SpartanFTW” post=201683]Jeste srecni sta ste uradili sa serverom?
Od 1400 igraca, bez laga ste dosli na 250 igraca i laga nenormalno…Sidjem na centru, lik pojede encku ja gplam kad imam 5 srca i nece da gpla…Ajde mi sad vracajte p4 u3 fixan armor,mac no kb vitez,25 gpla,1 encku i bow od generala…
Razmislite malo sta ste uradili sa serverom, znam da ces mi dati ban sad nakon ovoga al ok, samo nastavite da ne slusate igrace !
Ocu odgovor od Manica ili Baticu sto se ove teme tice.[/quote]To što ima malo igrača to je tako jer su svi u školi, na poslu, u vrtiću.Tako je uvek na serveru u ovo doba godine.

Ne vidim čemu nervoza i okrivljivanje servera jer su te ubili na skypvpu.

Sent from my Huawei Honor 10 using Tapatalk

Kapiras da me nise pojeo gple, i ocu da mi se nazad vrate itemi jer nije prvi put da se ovo desava?

Reci mi Martine, jel ti izbacuje nesto u cet kad pokusas da pojedes gapplu/encku? Jel ti se to desava samo na skypvpu ili i jos negde?
Takodje proveri tvoj internet, da je server zalagovao ne bi niko mogao pojesti gapplu/encku. :slight_smile:

A sto se tice igraca uglavnom je Stefan sve rekao. :slight_smile:

EDIT: Itemi ti nece biti vraceni, zato sto nikome do sada nismo vracali iteme zbog laga gapple/encke

Izbacuje mi da sam izgubio 1$, kad su me dropali.

Edit: Ne verujem da je do mog interneta, ping mi bio dobar danas.

nemoj da filozofiras klempo, nemas pojma

[quote=“AllahovRob” post=201690]nemoj da filozofiras klempo, nemas pojma[/quote]Idi kod psihijatra zirafo randomska

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

Srecan sam

Sent from my 4047X using Tapatalk

Nisi jedini kojemu ne radi gapple. Msm i meni ponekad nece i danas mi je zabagala encka takodjer, al ne znaci da sad moras rage-ovati na forumu… I nie sad da se uvlacim, al ozb da znaju kako da fixaju taj problem, vljd bi ga fixali vec… chill martine

zasto se uvlacis

zasto se uvlacis[/quote]

pada mi produze rank na skajpivipi ofc ili dami da ju moda akomoze hehe :d

Ja ne mogu da verujem da ti plačeš za ovo…
Martine vreme je da odrasteš

sto bi plakao zbog ovo, ocu da dokazem da stvarno nece da se pojede gple a to se desava vrlo cesto :side:

Pod pojmom “nece da se pojede gappla/encka” misli da se spetljao oko hotbara i da je prebacivao mousescrollom(button3) i da se zbunio i nije uspeo da na vreme pojede gapplu/encku i onda dodje da se zali po forumu.

Edit : bolje ugasite server
Lock

[quote=“realfilip” post=201717]Edit : bolje ugasite server
Lock[/quote]

Uskoro

igra na scroll hahha

te settinge su mi default :side:

ono kad te spusta lik iz tvog f-a