Pitanje za one koji znaju

kakav je za gaming racunar i5-3570.3.4 GHz 8gb ram i hard disk 320gb i graficka intel hd 2500 ili umesto nje graficka ssd 120gb kingstone ili 1tb hdd.
Eto ako neko moze pomoci kakav je komp i koja graficka je bolja.
Ili da ostane ova intel hd 2500 znam da je stara.
Ovaj komp je 80 eura. Nez dal valja

Ako oces normalno igrati kupi bar neki skuplji komp

Such ne planiram da igram dalje od mca a ako quitam mc ne planiram igrati igrice. Tkd pitam za ovo

Kupiti komp za minecraft wtf?

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Taakachavv nisam te pitao nista za mc postavio sam pitanje koje mi je jako bitno i voleo bih da mi odgovori midza ili manic pa cak i acbee a ako si dosao da spamas poruke za rank ne moj molim te.
Idi nalravi temu pa se posvadjaj s nekim. Meni ovo butno a svaka igrica je naprvljena po inspiraciji na minecraft buk ne bas svaka al sto je starija igrica ona je inspiracija drugim igricama.

Evo jedan dodatak. Ja nmg da shvatim ljude igra clash royale clash of clans ili cs 1.6 sa botovima i nema nista od toga.
A meni kaze kako mozes da igras minecraft. Pa udavio bi ga odma.
I na casu tehnickog jedini sam znao od cega se pravi staklo( od kvarcnog pjeska) i kazu da mc ne valja pa dok nisam za serb i balkanske servere znao. Pokusavao sam se znalaziti da nekako pricam engleski i naucio sam ga veoma dobro i pitanje

Za bilo koga kakva je graficka Nvidia gt 200

Decko leci se

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Canader jebem ti oca mrtvog

Pozdrav,
ukoliko na toj navedenoj konfiguraciji želiš da igraš igrice, mislim da to nije baš najbolji izbor zbog integrisane graficke koju taj računar posjeduje (INTEL HD 2500). Na tome možeš da pokreneš neke slabije igrice, ali ukoliko razmišljaš o nekim novijim naslovima i zahtjevnijim video igricama, definitivno treba da kupiš neku zasebnu grafičku karticu. Ovo drugo što si naveo “kingston ssd 120gb”, nisam razumio da li si mislio da je to neka vrsta grafičke ili ? To nije grafička to ti je SSD (Solid State Drive). Mene ako pitaš, ovaj računar ima nekog potencijala, ukoliko ima dobro napajanje, možda da dodaš još nešto para i u njega ako bi ubacio neku budget grafičku kao npr. GTX 750 Ti, r7 260x ili cak GT 1030 GTX 1050. Izbor igrica bi se definitivno proširio i mogao bi maltene sve igrice trenutno koje postoje da pokreneš, a većinu i na zavidnim detaljima :slight_smile:

Midza iskljucivo me interesuje minecraft i fps na serbu. Hahahah
A nvidia gt 200 kakva ke ona za gaming

I znam da intel hd 2500 pokrece mc na 90 fps 6 chunk…

Ukoliko planiras koristiti računar samo za minecraft gaming, naravno uz igranja malo s optifine, moglo bi se izvuci fin igriv FPS. A ukoliko mozes nabaviti iz serije 200, GT 220 ili cak GTX 260, sa minecraftom onda neces imati apsolutno nikakvih problema :slight_smile:

Također, ukoliko se slučajno odlučiš i kupiš tu konfiguraciju sa samo integrisanom grafičkom, javi se meni da ti pokažm jedan “trik” uz kojeg ćeš dobiti nekoliko dodatnih sličica u sekundi :wink:

Hvala mizda a koliki bi fps bio da gt 200 jer covjek nema u prodaji 220 ili nesto vise

Najbolja graficka : SerbCraft-IntelGT(2690)

Da li možeš da mi daš tačan naziv ? “GT 200”, ja ti mogu sa sigurnošću reći da ne postoji :stuck_out_tongue: Naime, ukoliko pise “nvidia geforce 200 series”, to znači da imaš GPU iz serije 200, a tačan model je možda GT 210, GT220 ili čak neka jača možda GTX 260 itd… Koliko znam da GT 200 ne postoji, a također i bilo koja druga serija NVIDIA grafičkih kartica nije imala “00” seriju, većinom su išli kao x30,x50,x60,x70 itd itd :lol: Nadam se da si me shvatio

Mada u suštini, ako staviš bilo koju NVIDIA grafičku karticu iz serije 200, za minecraft biće ti sigurno dovoljna. Sad FPS ovisi, ali siguran sam da možeš postići stabilan FPS da ti ne pada tokom PvP-a i da možeš normalno igrati. Znao sam i na slabijim konfiguracijama postizati fin FPS, tako da sa tim računarom koji si naveo, 100% sam siguran da ćeš bez brige o FPS-u moći na miru igrati :wink:

Čuo sam za tu, ufff ma ta pokreće Minesweeper u 4k 626 FPS

Midza imam jos jedna komp u konkurenciji
Inetl i5 2400
8gb rama ddr3,1600mhz
320gb hdd
1.7gb graficka
Graficka Nvidia GT 605
Tako mi covjek rekao da se zove.

I da ti si isto iz bih ja sam iz rep srpske.
Znas za nas onaj za prodaju necu reklamiram al pik. Znas 100 %

zasto ne pokusas naci
8 gb ram
i5 procesor
i graficku: nvidiu gt 750
sklopi sam i tjt

Na ovom kompu mozes lagano terat MC + opt preko 120 fps