Pitanje za Creepera

Creeperu, da nije doslo do greske mozda? U ovoj temi unban trazi: TheBiggestKiller, a ne AdurizFullTV. A inace, TheBiggestKiller nije AdurizFullTV, to mozete proveriti i sa IP adresom. Msm da je doslo do greske kod banovanja, pa sam hteo da te pitam to.

https://www.serb-craft.com/forum/teamspeak/28862-ts3-unban - link teme za UnBan. A eo ti i taj SS, na kom se vidi da je to Aduriz usao, a ti si mozda slucajno banovao Killera umesto Aduriza. Nadam se da si me razumeo sta sam hteo reci ;'D

I ja sam ovo primetio

Ne, banovao sam tačno nick/client sa kojeg je ulazio sa natpisom “MOŽETE SAMO DA PUŠITE KRC” kao što možeš vidjeti da je na dnu taj client banovan. “Client banned: MOŽETE SAMO DA PUŠITE KRC”

Ja znm da Boris nije Aduriz al ok xd

Pa znam i ja… al eo jos nesto sto mi je cudno; u njegovom razlogu pise “Nepostovanje administracije - AdurizFullTV” - Opet aduriz… a TheBiggestKiller nije Aduriz 100% i jos nest, kad je tad banovan on je bio na TS sa drugarima koji to mogu da potvrde.

Inace ovaj XoNesTV sto je napisao “Boris nije Aduriz” - Boris je TheBiggestKiller da znate.(Msm nije otkrivanje inf. al samo da objasnim)

EDIT: prntscr.com/ieergu eo ovog SS-a sa razlogom bana.

Ti ces meni “ovaj”
Sale :frowning: xD

Nocnoo brate moj :side: Moze vako? :side:

To brt xD

[quote=“SaleGamesHD” post=157845]Pa znam i ja… al eo jos nesto sto mi je cudno; u njegovom razlogu pise “Nepostovanje administracije - AdurizFullTV” - Opet aduriz… a TheBiggestKiller nije Aduriz 100% i jos nest, kad je tad banovan on je bio na TS sa drugarima koji to mogu da potvrde.

Inace ovaj XoNesTV sto je napisao “Boris nije Aduriz” - Boris je TheBiggestKiller da znate.(Msm nije otkrivanje inf. al samo da objasnim)

EDIT: prntscr.com/ieergu eo ovog SS-a sa razlogom bana.[/quote]Stavio sam AdurizFullTV jer je to posljednji Nick sa kojim je ušao na ts3 :slight_smile:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Aaa oke :side:
Nego, jel mozes unban TheBiggestKiller, ja ne znam kako da ti dokazem da je on bio tad u drugoj sobi sa drugarima (KostaYT, dime) oni to mogu da potvrde?