Koji djavo ovo se desava na SkyPvP?Kicka me za fly i uzme mi p4 unb3 s5 kb2 f2 unb3 mac, 2 encke, oko 50 gpla…Jbt 3 put me danas kicka za ovo…Aj mi sad vratite p4 unb3 2 puta na kothu jednom na centru
Oce , vratice ti 100%…
To se i mn desilo , oni rekli da popravili to , zato ja ne igram kad je koth…
Brate aj ok za koth-a kapiram.Ali fora sto je i na centru me kickalo za fly
a ove sa pravim flyom ne kikuje
Da li možete da slikate kada vas izbaci šta vam piše? I da mi kažete šta uradite pre nego što vas kikuje?
Trenutno nemogu slikati,prosto ako nas neko baci pecaljkom i mi zabodemo na 0.1 sekundu u vazduhu kikuje nas i pise.Flying is not alowed(nzm kako se pise) on our server.Takodje je u beta practicu kikovalo na kraju meceva.Zato sto ako smo umrli te runde teleportuje nas tri puta do spawna.Jos gore ako smo zivi.Prvo nas stavi u spectate,pa negde ne znam gde pa na spawn na kraju.Ako se pomerimo u procesu kikuje nas(Npr. neciji party leader bude kikovan)
I koliko sam shvatio nije kikovalo ove igrace sa pravim hakom(fly itd.)jer da jeste nebi se zalili
Manicu,
imaju slike mene na account: NoHackJustMate idi pogledaj neke teme, ubacio sam bio 1 sliku gde pise da me je kikalo sa pod servera, skypvp
[quote=“Markic22615” post=165194]Manicu,
imaju slike mene na account: NoHackJustMate idi pogledaj neke teme, ubacio sam bio 1 sliku gde pise da me je kikalo sa pod servera, skypvp[/quote]Ako misliš ono za koth to je riješeno
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
super, onda ste resili problem oko kikanja, posto je uglavnom tokom kotha kikovalo…
Mene je kickalo i pise ovako: “Server na kom ste bili trenutno je offline(nzm tacno al tako nesto) pokusajte kasnije” - ovako nesto
A pre nego sto me kicka, prvo zabode server i onda kickuje polako - Ponekad kad zabode server, odbode posle nekih 30-40s i ne kicka nikoga, a ponekad kicka 10-15 njih…
Primer: Ja bio na ts sa par likova i zabo server i posle nekih 30s par njih je kickalo a npr tad mene nije, a posle nekih 10-15min ponovo zabo svima server i tad je sve nas kickalo. Valjda ste razumeli nesto zato sto zurim, pa samo pisem onako kako se setim :side:
Sredjeno je sada.
[quote=“SaleGamesHD” post=165295]Mene je kickalo i pise ovako: “Server na kom ste bili trenutno je offline(nzm tacno al tako nesto) pokusajte kasnije” - ovako nesto
A pre nego sto me kicka, prvo zabode server i onda kickuje polako - Ponekad kad zabode server, odbode posle nekih 30-40s i ne kicka nikoga, a ponekad kicka 10-15 njih…
Primer: Ja bio na ts sa par likova i zabo server i posle nekih 30s par njih je kickalo a npr tad mene nije, a posle nekih 10-15min ponovo zabo svima server i tad je sve nas kickalo. Valjda ste razumeli nesto zato sto zurim, pa samo pisem onako kako se setim :side:[/quote]To je već riješeno
Nek neko locka.
Javiti ako se ovo nastavi dešavati