Ovo zaista nema smisla vise

Pozdrav.

Kao prvo zelim da kazem da sam okacio par tema vezano za the bridges i zelim da izjasnim svoje misljenje oko tog podservera. Kao prvo se odnosi na celom staff timu ja ne znam sta vam bilo u glavama pa da vratite 1.13 verziju na the bridges jer ocito nemate sveze ideje za the bridges i celi serb craft kao drugo trebali ste da nas pitate dali zelimo da se vrati 1.13 verziju na the bridgesu ili ne vi umjesto da nas ispostujete vi okrecete pricu kako zelite i zato vam beze po 20-30 igraca dnevno zbog vaseg rada na serbu. Kao trece zelim da se odabere novi moderator na the bridgesu koji zna da donese igrace na serveru i koji ce odrzavati the bridges u zivotu. Zelim odgovor od Batica i zelim da se zamene ceo staff tim sa novim modove admine suvlasnicima sa novim vlasnici forummoderator itd itd

Pozdrav druže,

Sve što želiš je super, ali neizvodljivo.

Vratili smo politiku servera da idemo na najveće moguće verzije, dakle nećemo vraćati 1.8. Moramo biti u skladu sa vremenom i novim mogućnostima i učiti se da ne živimo u prošlosti.

Što se tima tiče, bolji tim nismo imali u poslednje vreme. Bridges je mini igra, ista se unapređuje, pritom ovo je naš plugin koji smo kodirali kako bismo učinili igračima. Ako igrača zainteresovanih za Bridges sada nema, najlakše je da ugasimo taj podserver i fokusiramo se na neke nove stvari :slight_smile:

Ukoliko želiš da doprineseš serveru, imaš neke ideje i viziju, pozivam te da se prijaviš za Helpera, ali da podsetim da ćeš morati da radiš sa ljudima u timu koje si ovde ipak podkačio time što si rekao da trebaju biti zamenjeni.

Link za prijavu: https://forms.gle/hRqQRi6jJNsvgAJP7

Batica

Batice ako ugastite bridgess ubacite novu mini igru neku brzu :cold_face:

Daj predloge o konkretnim mini igrama pls
Možeš ovde na forumu, a možeš i na Discordu u delu za predloge, pa da i ostali igrači glasaju :slight_smile:

Moze nest za tnt i bow da se gadjas sa ostrva na svaki minut dobijes po 10 strele a strela pali tnt i on puca i ljudi ne smeju da padnu u void tak nesto ili kao ono na ssb kad ste pravili event sa tnt eto neki predlog :stuck_out_tongue:

ili da nas 10 bijemo nekog bossa

npr ender dragon , zombi onaj veliki i neke druge jake mobove

dajem predlog za party games, naravno ako je moguce:D