Ovde vas naj omiljeniji igrac na srw ruta24-sef

sad jedan igrac da kaze sto je igrao 5 sezona i nikad nisam stigao za 2minuta da se rupam u 0 rudnik ovo je jedan fenomen od srw nema sta reci.Sta da vam kazem samo je dovoljno reci da je lestra radio sezonu.Kako je moguce da ste i ovo uspeli sjebat a rekli ste da sezona Grmi.prison nema sta trebate mu8 promeniti ime sa prisona u free many udjite randomi da igrate.prison je stvarno do jaja ja jedino sto vidjam to je Gersona decko radi svoj poso al lestra ladi jaja.Kitpvp kida od igraca eno lete po srw kad kaze te shifeey banaj ovog sto leti on odg kratko i jasno:ja nisam za bananje citera nek cituju slobodno ja nisam za njih.Veoma pohvalno od moda serb crafta da ne pricamo ostale srw .Srw se gasi na svakih 1 sat to je samo znak da grmi srw (srw rapsad birno je d a se uzelo neki dinar od rankova} sad zelim da mi odgovri neki mod na ovu temu i da mi napise sta sam pogresio ovde i sta nisam u pravu.Kazete da dulix radi sve oko srw ali sto onda laga i sve glicha.Na hubu skin ruleti ne rade ,na prisonu bagaju pare.kitpvp ne radi hit regiser laga po ceo dan a niko ne reseva,za rp ne znam dal je dobar al ono,vas poznati ssr mnogo grmi 10 igraca jedno sto ja mislim da vam valja sad to je oneblock.

pozdrav or rute sefa jedno veliko srce za modove :<3 :smile:


ovo mali dodatak od bagova na kitpvp koji niko nece da fixa…

cao cao od strane ruta-sefa najjaci igrac

4 Likes

U potpunosti se slazem sa rutom24 sve sto je reako je istina i treba dosta stvari fixati i promjeniti poslije toliko godina voli vas sve brat sub2n0tk1k1 <3

Ako toliko ne volis SC server, zasto dolazis na njega kada se upali?

2 Likes

Potpuno se slazem sa ovde navedenim rutom24 čovek je sve rekao server ste usrali bolje da sam ostao na fortnajt i znojio se tamo nego ovde srdačan pozdrav od docketa

Salam aleykum brothers and sisters,

igrac pod imenom ruta24 ili vam ga Bojan il nesto tako, je totalno upravu. Sta je fora da na pocetku sezone dodje neki lik do rudnika O samo preko kljuceva. I sta je fora da na kitpvp Shiffey gleda kako me bije lik sa 10 blokova i pravi se da je afk a u isto vreme se e-date sa Cleom. Kitpvp predobar podsrw, uzmes kritas lika 3 puta dok stoji i dobijes kick za criticals, uzmes da uradis 360 na liku, dobijes kick za killauru i jos sto guta pola hitova. Msm ajde kao da vam je prva godina da drzite server pa ajde, al imate jebote server 15 godina i idalje imate iste probleme, ne kapiram sta radite po ceo dan. Sad kad neko napise pa modovi imaju zivot. Koji si k onda mod, budi normalan igrac ako neces nista da promenis na srw i neces igras redovno.

Drugari vidimo se!!!

1 Like

slavisa ne kenjaj.

Pozdrav.
Nažalost, ne mogu lagati, bila je moja krivica što nisam provjerio cratove, jednostavno nisam očekivao da će se igrači tako lako rupati. Ja sam leader za prison i to je moja odgovornost tj. šta nisam provjerio cratove, nadam se da razumiješ. Kao što sada već znate, imali smo i danas problema sa cratovima te je tako dobijeno preko stek keya i tako su se igrači rupali. Prison je zbog tog razloga trenutačno OFFLINE za igranje do daljnega. Naravno, ćelije smo Vam produžili te Vam neće isteći. Za ostale servere ne mogu ništa odgovoriti zato što se ja ne bavim time te se ne želim miješati u to.

3 Likes

Desavaju se greske metoda, Gerson vam je mod koji obecava, bice prison dobar ove sezone. A ako Gerson bude zaduzen za njega sledeca sez ce vam biti najbolja. Tek je pocela sezona, novi krejtovi, nova mapa, novi rudnici. Cist primer kad igrac koji je pre igrao prison postane mod za njega. Ne igram ali video sam da je sve top. Krejtovi su konacno dobri i isplati se ici koth i za pvp, rudnici zanimljivi za kopanje sta ces vise. Patience!

1 Like


jos jedna slkica baga na kitpvp za duel jer sto bi duel radio na kitpvp