Omg Wasdas demote

Ocete vi sada da se zajebavate sto sam ja malo cugno ili da potvrdite da su modovi neaktivni.Treba jos 2/3 mod-a.
Tandrchak.

Crnogorac.

Ti se verovatno neces konkurisati?

ne previse sam seksi da budem mod

Hahaha
Inace slazem se za predlog. :smiley:

Sve propalo,nema spasa…
Ako nesto ne urade za ovaj gr ne verumem da ce Serb preziveti 7 godinu.
Nekativnost,pustaju klikerase da rade sta hoce,lagovi,ddos napadi i te gluposti koje bi lako mogle da se rese a gospoda moderatori kako kazu nemaju ,vremena’’.Ne mozete u,kolko je vec proslo 6 meseci,nmp,da se dogovrite jednom da devolperi,moderatori i vlasnici se okupe jednom i rese makar jedan pod server,ovako su dobili da laga svaki pod server,prosleg gr-a nije lagovao skypvp sa 100+ igraca + pola njih su bili hakeri.Ja ne znam dal; je to do AC,1.10 i 1.11 verzije i kojih vec cudesesa[ne mogu ja da pricom o tome jer se ne razumem al’ jbg],evo jos jednom kazem,ako ne sredi lagove za ovaj gr i skartirate nekativne modove server nece opstati,preziveti 7 godinu postojanja.

Meni clickerasi ne smetaju, ali svejedno, skypvp ih je pun.A to za lagove je vrv zbog 1.10.A i lepo kaze Nole, clear lag je na 6 meseci umesto na 60 sec.Meni je iskreno bilo zabavnije da igram na 1.7 sa citerima bez lagova nego na 1.10 bez citera(mislim na auru, akb i sl) ali sa lagoivma

Aj agrid

Pustamo klikerase da rade sta oce - Nedovoljni dokazi, vama je svako ko je bolji od vas klikeras, NIKO ovo ne moze da porekne jer JESTE tako.
Ddos napadi - Vi ste krivi sto ne cuvate adrese.
Neaktivnost - Ne znam sta podrazumevas pod time, ako je aktivnost da mod bude vidljiv svima 24/7 na serveru onda se varas.
Lagovi - Mislis da nakon svih tolikih prijava sve one samo citaju i ne radi se nista povodom njih? Opet se varas
Vec sam jednom rekao, na forumu se teme i odgovori pisu kad ste smireni i kad razmislite dobro, ne kada vas neko baci u void i dodjete na forum i na svaku temu napisete kako laga i kako je server propao. Ni ovo NIKO Ne moze da porekne. Toliko :wink: Pa nek kaze neko da nisam u pravu :PP

Brt moj ja nisam ovo pisao iznerviran nego napusen.

OMG WASDAS OMG WASDAS OMG OMG OMG. IKSDE IKSDE IKSDE IKSDE IKSDE IKSDE IKSDE LOSI TI RAZLOZI IKSDE IKSDE. DOSAJU NAS PREKO TS IGRACI SA SERVERA GIGIVIPI BIGIVIPI. CUVAMO ADRESE ALI NE MOZEMO REKO TS. IKSDE IKSDE IKSDE IKSDE OMG OMG

Jeste N0LE je potpuno u pravu ja za Kenny nikad cuo nisam al ajde.Jogisa ti si malo ljubomoran na N0LETA covek se sali a ti si sam napisao:Ja sam pro,a svi ostali noob.Pro ti je (prosto retardirana osoba)N0LE svaka cast majsore ahahahahahahahahaha

Nema boljeg od Bore ala vera majstore.

Ja dosao da napisem nes :
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Ete dosta :smiley:

Dosadili ste sa clickbaitovima,NOLE ako tako nastaviš,nećeš biti bog već illuminati xD.