Odgovor na pitanja koja mi je postavio Nocni

Kada smo pricali na skype jos dok si imao wandmana ja sam te pitao odakle ti plot blizu spawna ti si rekao da ti je dao Manic i da ga ti dobro znas.Ja nemam nista protiv tebe samo hocu da me unban jer mi nije jasno zasto dajete sansu hackerima a meni necete.SurcinGamesMA je stigao do rudnika H za 9-10 to nemam dokaze ali svi mogu da ti potvrde na roleplay.Ja trazim i unban i odgovor.Ae sada ti odgovori na moje pitanje!

ZASTO STE DA LI HACKERIMA SANSU,A NEMI NECETE?

Šta si hteo reći ovim delom?

“Kada smo pricali na skype jos dok si imao wandmana ja sam te pitao odakle ti plot blizu spawna ti si rekao da ti je dao Manic i da ga ti dobro znas.”

Da li ti to ovde Manića optužuješ za to što je dao plot Nocnom? Da li Nocnog optužuješ da je izmanipulisao na neki način Manića za plot? Da li hoćeš da kažeš da vlasnik servera ne može nekome dati plot ukoliko to želi? Ne razumem čemu ovakav početak posta.

Da razjasnimo. Vlasnici servera mogu sve pa i da banuju igrače bez razloga, zašto bi im trebao razlog ako su vlasnici. Zašto bi im trebao razlog za davanje plota? Zašto bi išta trebalo?

Ja ću ti odgovoriti na ovo pitanje i zaključati temu. Ako neko želi, nek prokomentariše. Tvojim spamovanjem u porukama, višestrukim vređanjima, mute-ima na serveru, otvaranja duplih tema na forumu, duplih naloga na serveru, višestrukog bana na forumu, uvreda na račun moderatora, nekoga ko je tu da doprinese serveru a ne da odmogne, si ti najviše doprineo tvom “ne unbanu”. Ako ti je jednom rečeno da nećeš dobiti, onda nećeš.

Ovo je moje mišljenje što sam pisao iznad i stojim iza toga. Svako drugi može da iskaže drugačije i razumeću.

Idemo dalje… SurcinGames je timovao sa još 4-5 igrača koji su kopali za njega. Lično sam bio u kanalu njihovom na ts3 kada su pričali i lično sam video kako kopaj i na koji način je došao dotle dokle jeste. Dokaze nemaš ni ti, ni isti ti igrači koji “mogu” da potvrde to, a niko osim tebe tako nešto nije prijavio ni spomenuo.

Tražio si odgovor, dobio si od mene.

Smatram da si imao iole više šansi nego što je neko drugi imao, i tebi je pružena druga šansa. Sećam se ja tvog bana pre onog napada na server što se desio. Pisao sam ti direktno kako bi što bolje uvideo šta je sve uticalo na to.

Veliki pozdrav i sve najbolje u životu, Milan.

Trosis pare za wandman

Hvala Milane

Ja sam samo odgovorio na pitanja koje mi je postavio Nocni

Meni je samo krivo sto sam ban a jedva sam cekao da mi stigne rank i bio sam mnogo srecan kada sam ga uplatio ali i da me ne unban nasao sam novi srw gde ima prison factions i tako dalje nije kao vas ali je dobar

Shvatio sam NEMA UNBANA!

Luka izdao si serb-craft!!

Očekivao sam drugačiji odgovor, zato nisam ni zaključao temu. Sada hoću.

Luka ja nikad nisam rekao manic mi je dao plot. na 1.7.8 verziji sam imao plot na -3,4 plotu koji sam kupio kad sam usao na roleplay.
Na 1.8.2 tj prosloj meni nije dao plot ni manic ni batica vec kennyzz , selovao mi je svoj plot koji je bio kod spawna. Tamo gde sam otvorio shop. Ako vec hoces nesto da pises i da dokazujes , dokazuj sa istinitim informacijama. Toliko od mene