O Nacionalizmu mržnji prema mojoj domovini

Vaš nick:Suarez16_
Nick igrača koga prijavljujete:dooole,KURVABR1
Razlog:Nacionalizam ( Sirenje mržnje prema mojoj zemlji)
Dokazi:(Slika/Video):https://imgur.com/a/gqNppIV
Obrazloženje:Pozdrav,ušao sam na server da igram normalno na njemu, sve je bilo dobro dok “dooole,KURVABR1” nisu došli i krenuli s provociranjem na jako ružan način.
Ja smatram da sam poslao dovoljno dokaza gdje dotični pokazuju mržnju prema mojoj zemlji Hrvatskoj. Momci koji imaju rank i koji su stalno aktivni imaju tako ponašanje to je jako tužno, umjesto da budu primjer drugima i pomažu drugima oni se bave Nacionalizmom sto je jako tužno i sramotno od strane njih. Ja zahtijevam od Serb-Craft staff team da ih se kazni da buduće generacije znaju da na ovom serveru nije bitno je l’ tko Hrvat ili Musliman ili Srbin.Jako je tužno sto takva djeca uništavaju jedan ovako vrhunski server…Ja se osjećam uvrijeđeno i očekujem da će staff team odraditi svoj posao i da će oni dobit kaznu koju zaslužuju, pravda je spora ali dostižna!Ugodan ostatak večeri!

3 Likes

Dragi Suarez16_,
Hvala na ovako lepom sastavu ali kako su ovi momci mogli da znaju da si ti iz neke izmisljene zemlje, ako ti nisi isao po serveru i hvalio se time. Od kad igram na ovom serveru nisam video da je neko bez razloga trpeo prozivanje. Ovi momci su skroz upravu. Voleti Srbiju nije zabranjeno na SERB-CRAFTU. Mozda bi i ti trebao malo da se ugledas na njih.

Poštovanje Husein Gradasevic,Ja se nisam hvalio da sam Hrvat Bošnjak ili nešto treće, bila je neka rasprava u chatu i dotični momci su krenuli mene vrijeđat po nacionalnoj osnovi," Voljeti Srbiju nije zabranjeno na SERB-CRAFTU". Možda bi i ti trebao malo da se ugledaš na njih." Tu se ne radi je l’ se voli koga ili ne, momci su mene krenuli vrijeđat jer sam Hrvat, A to sto si napisao da se trebam ugledati na njih to stvarno neću komentirati, da se ugledam na djecu koja sabotiraju igraće iz Hrvatske zato sto igram na serveru koji potice iz republike Srpske to stvarno nema smisla! Svako dobro ti želim!

1 Like

Bok ekipa.
Daj se kontrolisati Suarezm kaj si toliko nervozan, tisuću puta sam ti rekao da ja volim svoju momčad iz Kroacije. Ja se isprićavam ako je došlo do nesporazuma, nije mi bila namjera nekog uvrijedit. Igraš na serveru tek tjedan dana a nema sa kim se nisi svađao i vrijeđao obitelj, ko nevjeruje nek pita dećke sa servera. Kaj izađi malo na zrak i smiri se, bok! :serbia: :heart: :croatia:

Bok i tebi , Ako nemaš ništa protiv nas zašto si isticao mržnju prema mom narodu? osobno prema meni na nacionalistički način?
Nemoj se praviti fin molit ću te lijepo , Isticao si mržnju prema mojoj domovini spominjao neke logore i tako dalje… A da ne pričam u tvom prijatelju sto ste se udružili protiv mene.
Ja sam poslao sve dokaze koji upućuju na to da sam bio vrijeđan po nacionalnoj osnovi prema tome ćeš snositi sankcije ti i tvoj prijatelj! Lp
P.S Imaj malo zrelosti u svojoj glavi i napiši “Croatia” ili “Hrvatska” .

1 Like

Bio sam na serveru kada se ovo desilo i u potpunosti se slazem sa Suarez16_, ja sam iz Srbije i zelim javno da mu se izvinim rade ovog nacionalizma od strane srpskih igraca. Husein zanima me samo gde ti je ta profesionalnost koju trebas imati? Ko ima rank u pravu je ko nema nije… Sve je momak poslao na discordu od dokaza bas sve. A pocelo je sve time sto su neka dva lika skameri i onda kad nekoga obavestis ovo pocne… Ovaj gore doole dule kako god glumi tu sad nekog hrvata pise na hrvatskom a bio sam na serveru kad je vredjao i nacionalisticki gledao igrace. Molim staff da ovo regulise, ovo je server za igru ne za rat.

2 Likes

Ја се у потпуности слажем, нема места национализму. Ми смо сви браћа овде, сви као један!
Додуше мало је језиво да се овај РејКЈУЏИ прави као да није буквално теам са Суарезом, ерго мало ти осуде губе на значају, но добро.
БТВ, што не ставиш Ацу Пејовића на профилну уместо тог кума :Д.
Језиво.

Nema nikakve veze ko je u timu znam sta sam video, i niko nije trazio tvoj odgovor. Kad postanes staff onda pricaj.

2 Likes

image
Važi se brat moj :slight_smile:

Ja ću te zamoliti da pises na latinici jer ja dolazim iz republike Hrvatske te mi ne znamo Ćirilsko pismo koje se rabi u istočnoj Europi, te sjevernoj i središnjoj Aziji. Ćirilicu koriste sljedeći slavenski jezici:
Ruski
ukrajinski
bjeloruski
bugarski
makedonski, Srpski
Tu se ne nalazi ime moje zemlje te ja ne znam Ćirilsko pismo, u budućnosti pisi na latinici, hvala na razumijevanju!

2 Likes

Iritacija i vredjanje au dve stvari.

1 Like

Isprićavam se.


image

Dole ja ću te zamoliti da ne koristiš moje screenshotove koje sam ostavio Serb-Craftu staff team-u.
Nema potrebe da ih saljes vise puta, Staff već ima uvid u te slike.

2 Likes

Dragi Suarez16_,
Буквално си навео Србију као државу у којој се користи ћирилица, како онда твоја измишљена земља не спада у то? Исто тако засто нам браниш да на СЕРБ-ЦРАФТ форуму не користимо наше родно писмо.
Поззз

Nitko vam ne brani, ovdje se radi o profesionalnosti i obrazu kojeg ti očito nemaš!
Nažalost opet trpim provociranje Srpskih igrača i na forumu …

2 Likes

Ceka se staff da odgovori.

2 Likes

Dragi Suarez,

zamolio bih te da pišeš na srpskom jeziku. Reči kao sto su tko ili ugodan aludiraju na to da govoriš romski jezik. Obrati pažnju ubuduće!

Puno pozdrava i poljubaca

Pozdrav

Naslov teme nije validan.
Pravila isprati ovdje: