Novi koncept SkyBlocka

Pozdrav svima !

U ovoj temi cu dati jedan predlog za vise igraniji skyblock ←

Posto sad ima generatora koji generisu samo stone/cobblestone predlazem da se dodaju generator upgrades ←
Kako bi to radilo. Na primer vi napravite svoj island, sakupljate novac od produkata/shopa, komandom na primer
/generatorups izlazi vam menu upgrade-ova. Primer, vi imate svoj stone generator i vi hocete da vam se spawnaju
coal u istom, komandom /generatorups ili kojom god odluci tim, vi mozete na primer za 50.000$ uplatiti i u vasem generatoru
na vasem isu dobiti i coal, placenim 120.000$ dobijate i iron u vasem generatoru i tako na dalje kako tim odluci. Ovo bi bilo efikasno
i mislim da bi dosli jos dosta igraca igrajuci ovo, naravno oni moraju da se muce i skupljaju pare za nove rude u svojim generatorima.

Hvala vam ako ste procitali do kraja i pisite jos neke predloge da li vam se ova tema svidela :slight_smile: !

Cenzurisano

Pozdrav Vuxa,

Nije loša ideja, barem što se mene tiče, ali moraćemo čuti još mišljenja. Svakako - mana ovog predloga je ta što ovo možemo tek ubaciti naredne sezone i to tek nakon razmatranje, a za to je još prerano. Zašto baš sledeće?

Pa… Promeniće ekonomiju dosta, jer ipak će ti generatori da daju svakakve rude… Mišljenja o ovom predlogu su svakako dobrodošla trenutno.

Mana ovog predloga je što ako bude usvojen, moći će da se sprovede tek naredne sezone, jer ne možemo jednim igračima dati mogućnost da nabave rude i ostale stvari putem trenutnog načina, a drugima pomoću generatora. Nije fer ni prema jednoj strani.

Svakako, hajde da čujemo još mišljenja…

Predlog nije loš ali ako bi se dodao mislim da bi trebalo malo da se povećaju cene generatorup-anja (Ako se tako zove.) i da nema dijamanata i emeralda, to bi bilo već op ili da bude al da se retko dobijaju.

cenzura.

Nije fora da imaš neograničeno svega… treba provesti određeno vreme radeći da bi skupio iteme… Oni koji podržavaju ovu temu verovatno m je problem skupiti pare, nežele da se trude i sve bi da im bude lako… Nemam ništa protiv igrača koji podržavaju temu ali to je moje mišljenje!

Santana nisi u ptavu za spawnere…
Evo,DizemTengove 2 spawnera kupio od afkanja…

U temi nije receno da ce ovo biti besplatno, naveo sam samo primer, može biti upgrade i 500k…

cenzura