NoNumbers sramiš li se?

Tpas nas u kapsulu, Forensic i mene, on propada kroz teksture i zabode mu, pisem ti u helpop i on ti cak pise i ti nista ne radis… onda kad ga vratilo nazad u kapsulu i kad je skocio u arenu ti gledas i neces da ponovis fight. Ja znam da ne bih winao turnir ali mrzim kad me neko zajebava na ovakav nacin i ovo da radi MODERATOR! Zahtevam unmute i mene i Forensic zato sto je do svega doslo tvojom greskom. Pozdrav

Pozdrav @Lobby
Prvo kažeš da je bio afk, zatim da je zabo?
Ako ti je timer online na serveru i ako je afk, ja nemam ništa s tim ako je prijavljen da igra turnir.
Kao što kaže u temi pod sekcijom koji nisi čitao, zato ću ti priložiti ovdje.

• Ukoliko ste [AFK] pre početka eventa, event se nastavlja sa vama bili tu ili ne.

To što tvrdiš da je zabo, neka pošalje fotografiju da bi se vidjelo šta se desilo u tom trenutku mada se ovakve stvari nikad nikom nisu desile, izgleda da je ovo izuzetak.
Kad je event počeo i chat je bio mutiran, svaki igrač koji posjedune rank, pisao je na /me, /eme i tako zaobilazio mutiran chat da bi pisao na chat kad je bio onemogućen.
Dobili ste upozorenje kojeg se niste pridržavali i s razlogom si dobio mute kao i svaki igrač koji je radio istu stvar. Ukoliko smatraš da je ovo moja greška, možeš da pošalješ žalbu isključivo na mene na sljedeći mail: [email protected]
Ti kao igrač nisi obavezan da igraš evente i nigdje ne piše da moraš učestvovati na njima iz bilo kog razloga. Eventi na serveru postoje da bi se igrači zabavili i da ima neko dešavanje na serveru, a ne da se ponašaju na ovakav primjer koji ti ostavljaš. Svakako nemaš nikakvo pravo da se žališ na proces koji je izvršen jer je sve urađeno na uobičajen proces koji se izvešava nad svakim prijavljenim igračem koji igra event. Ovo nije mjesto za ovakve rasprave, imaš mail gore na koji da se javiš, priliži ovdje fotografiju da vidim u čemu je bio problem tokom eventa da bi se ubuduće ispravilo jer prvi puta čujem za ovako nešto. Unmute nečeš dobiti jer nije nikakva greška i nema potreba da vršim kazne nad igračima koji se pridržavaju reda na serveru.