Vaš nick:M4A1
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:psovanje
Trajanje bana: Temp/Perm/MAC
Vreme bana:3mseca
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:pozdrav, dobio sam ban 3 meseca za “vredjanje staffa”, pa zelim da se zalim za unban, zato sto:
pod 1. nikakav staff nisam vredjao, napisao sam “majku vam winali bi vas nego mu kresao mc” znaci obracao sam se likovima kojima sam se pvpao, u prilogu vam saljem i sliku kao dokaz da je od reci do reci tako bilo i da ne izmisljam, nikakav staff tu psovao nisam
pod 2. i ako je “tesko psovanje” kao sto neki igraci pisu da sam ja kao tesko psovao a samo sam napisao igracima “3jvebem vam majku” sto se pisalo vec mali milion puta i mnogo male kazne, a za razlog je navedeno vredjanje staffa, kako moze ovo da bude banovano 3 meseca naspram nekih drugih stvari koje su ljudi pisali i dobijali mnogo manje kazne?
pod 3. igram prison i tamo imam i rankove i boostere uplacene i mislim da je 3 meseca za ovakvo glupo psovanje NE STAFFA mnogo velika kazna i da nisam to zasluzio
mislim da treba da dobijem unban
I pisao sam u island chatu ne public
(Ovo mi je mama rekla da napisem i izvinjavam se za vredjanje mom drugaru je crashao mc pa sam se naljutio, a ovi me provocirali)
Zahtjev za unban uzet u obzir.
Kazna će biti izmjenjena i zamjenjena.
Temu zaključavam.