Jel dozvoljen Strip Mine na Factionsu jer sam upravo dobio ban zbog toga?
Ako je dozvoljeno na UHC, vrv je i na F. I ne verujem da bi te bas zbog toga banovali… XRAY ponovo imas
Ne zelim Mac ili Ip ban. Ne kockam se vise
Brate iskljuci ray i igraj koj k radis vise kako ti ne dosadi da rayas
reko ti ilsur!!!
Lupaš gluposti. Niko te ne bi banovao za takav način kopanja
Ma laze…Lagao za cliker laga za ovo jos sta ces da lazes? Ti trebao dobiti MAC ban jer stobom se ne moze izac na kraj!
Botovski server. Nzm zasto igram ovde
Ne moraš da igraš ako ti se ne sviđa
slazem se sa tobom
Ti bi trebao vec biti MAC banovan.
Prvo lazes da nemas kliker…
Pa dobijes jednom ban za rayanje i ne dobije MAC.
I 2. put dobijes ban za ray.
Ako si vec dobio drugu sansu trebao si je lepo iskoristiti.
Ma lik ima i kliker i Xray, martin2003(SpartanFTW na forumu, ja msm nick) kada ga je SS nasao mu je Xray… i dobio je lik 2 puta ban za XRAY. A u onoj temi sto je Manic(ako ne gresim) napravio lepo je rekao koga uhvate sa “Nedozvoljenim sredstvima(Xray)” dobice MAC ban.
-MOJE MISLJENJE: Da bi ispali fer prema ostalim igracima koji su bili kaznjeni MAC Banom za XRAY, takodje bi trebali i Mqrko_ da MAC banuju da bi svi igraci bili jednaki. Toliko od mene
Taj martin ne zna da udje u google a kamoli da ssa nekoga
Nisam ja Ilsur
Imas nesto drugo da kazes osim toga?
[quote=“Ilsur_102” post=163830]Imas nesto drugo da kazes osim toga?[/quote]Pa prvi pocinjes lol.
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
Imas nesto drugo da kazes osim Nisam ja ilsur? TO JE BILO PITANJE muRo
[quote=“Mqrko” post=163797]Botovski server. Nzm zasto igram ovde
Ne moraš da igraš ako ti se ne sviđa :)[/quote]Dobrodosao na serb craft
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Nismo mi botovski server nego vi ne umete da igrate pošteno. Kada bi bili vi korektni prema nama i našem trudu i radi, vratilo bi vam se obrnuto proporcionalno, pa čak i više. Ovako samo sprovodimo pravila
Ja bih izbrisao profil sa foruma da mi je ovo manic12 rekao. :side:
Lolz buraz , jednostavno quitaj. Dolazis na forum postavljas glupa pitanja , nisi dobio MAC Ban , hvalio si se na kao ono ovo. Sad sta god da pitas “Necu da dobijem MAC Ban” isto kao da se hvalis time sto nisi dobio za ray. Ako neces da igras imas ono X crveno dugme u desnom gornjem cosku to kliknes i onda odes u %%AppData%% i obrises .minecraft i onda ides SHUT DOWN i onda odes izadjes napolje