Nekoliko predloga za factions.

1.Dodati komandu /f ban.
2.Dodati crate na 1 nedelju.Weekend crate (Ne znam dal se ovako pise).
3.Smanjiti malo,warzonu na /warp divljini.
4.Za sledecu sezonu border da smanjite na 10.500, da bude vise raida.
5.Dodati /f enemy u borbi.
6.Dodati statistiku za top 5 killera (Kao na SkyPvP,SkyWars).
7.Povecati broj igraca u Fakciju od 20, na 25. (Za sledecu sezonu)
8.Power vratiti na 15.
9.Dodati za truce,bar da moze jos neku fakciju.
10.Smanjiti stazu na koth. (Za sledecu sezonu)

Pisite dole dal se slazete ili ne.
Hvala Unapred!

Ne slazem se

Solidno :slight_smile:
50/50

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

[quote=“Ilsur_102” post=161105]Ne slazem se[/quote]Hvala, ti sto si odgovorio na temu.Samo napisi neko razlog,bio bih ti zahvalan.

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

Gore si, napisao da, napisemo, da li se, slazemo ili ne, ja sam napisao da, se ne slazem, gde je? tu problem?

[quote=“Ilsur_102” post=161120]Gore si, napisao da, napisemo, da li se, slazemo ili ne, ja sam napisao da, se ne slazem, gde je? tu problem?[/quote]Ukoliko,mozes,mi,navedi,neki,razlog.

Ne slazem se sa tvojim predlozima realno ne vidim problem?

[quote=“Ilsur_102” post=161126]Ne slazem se sa tvojim predlozima realno ne vidim problem?[/quote]Ahhahahahahahahhaha oke Ilsure.Ly <3

Homo

Modovi?

Posjasni sta je /f ban?
Smanjiti warzonu.
/f enemy u borbi totalno se slazem.
Crate nmp… nije toliki losa ideja, ali itemi su losi i u ovom elite i mitikalu. Mitikal key 40k minimum jedan a dobijem stek tnt ili 4 steka obsa. Sada ce kriper da kaze da moze da se dobije bedrok 500ili 600k nisam siguran. Tokom 2 sezone samo je jedan lik dobio xD

Umesto weekend cratea bolje bi bio weekend kit za igraca msm ono ne mora da sadrzi nesto preterano

Brt posle toliko godina da se ubace neki lepi pocetnicki kitovi.
Tipa /kit tools da bude iron tools. /kit hrana je ok, ajde. /kit armor da ima cooldown 24h, da se dobije iron armor prot 1.
Ljudi ovo je factions, i ovo gore sto sam rekao je malo ali pomaze pocetnicima a i nama igracima.
Da se napokon doda neki /kit tools za rankove, kao sto ima pro4 tako da ima i eff5unb3 itd.

Molio bih te da ubuduće ne pišeš modovi neko i sl ništa ne pomaže, ja sam već ovu temu pročitao kada si je tek napravio ali ne odgovaram jer prvo puštam feedback igrača pa onda da pustim svoj odgovor :slight_smile:

1. /F Ban trenutno ne može da bude jer nema nijedan plugin koji je kompatibilan sa našim factions pluginom da ubaci takve plugine, a našao sam jedan koji je nažalost kompatibilan sa potpuno drugim factions i pitao sam ga da li će uskoro ubaciti support za naš factions plugin i odg je ovako http://prntscr.com/ik37lx
  2. Weekend crate samo imam reć da ćeš prvi ti vjerovatno napraviti 3000 acc-ova da dobiješ ključ :slight_smile:
  3. Trenutno ne
  4. Sljedeća sezona
  5. Razmotrit ćemo
  6. Trenutno će biti samo $ i f top
  7. Možda za sljedeću sezonu, ali cilj nam je da raširimo u što više fakcija igrače :slight_smile:
  8. Scenario za ovu sezonu je sa 10 power!
  9. Odbijeno
  10. Sljedeća sezona

feedback au

Oke Creepercic.Nek neko LOCK-a temu.

Molio bih te da ubuduće ne pišeš modovi neko i sl ništa ne pomaže, ja sam već ovu temu pročitao kada si je tek napravio ali ne odgovaram jer prvo puštam feedback igrača pa onda da pustim svoj odgovor :slight_smile:

1. /F Ban trenutno ne može da bude jer nema nijedan plugin koji je kompatibilan sa našim factions pluginom da ubaci takve plugine, a našao sam jedan koji je nažalost kompatibilan sa potpuno drugim factions i pitao sam ga da li će uskoro ubaciti support za naš factions plugin i odg je ovako http://prntscr.com/ik37lx
  2. Weekend crate samo imam reć da ćeš prvi ti vjerovatno napraviti 3000 acc-ova da dobiješ ključ :slight_smile:
  3. Trenutno ne
  4. Sljedeća sezona
  5. Razmotrit ćemo
  7. Možda za sljedeću sezonu, ali cilj nam je da raširimo u što više fakcija igrače :slight_smile:
  9. Odbijeno
  10. Sljedeća sezona[/quote]
    Kriperu, ako imate source probajte sa ScoreBoard da izmenite jer ima funkciju da uklonis igraca, ili prosto ubaci u PermissionEx.

3. Trenutno ne
  4. Sljedeća sezona
  5. Razmotrit ćemo
  9. Odbijeno
  10. Sljedeća sezona[/quote]

resio ga brat za 2 au au

Kolku glup ovaj ilsur…