1.Dodati komandu /f ban.
2.Dodati crate na 1 nedelju.Weekend crate (Ne znam dal se ovako pise).
3.Smanjiti malo,warzonu na /warp divljini.
4.Za sledecu sezonu border da smanjite na 10.500, da bude vise raida.
5.Dodati /f enemy u borbi.
6.Dodati statistiku za top 5 killera (Kao na SkyPvP,SkyWars).
7.Povecati broj igraca u Fakciju od 20, na 25. (Za sledecu sezonu)
8.Power vratiti na 15.
9.Dodati za truce,bar da moze jos neku fakciju.
10.Smanjiti stazu na koth. (Za sledecu sezonu)
[quote=“Ilsur_102” post=161120]Gore si, napisao da, napisemo, da li se, slazemo ili ne, ja sam napisao da, se ne slazem, gde je? tu problem?[/quote]Ukoliko,mozes,mi,navedi,neki,razlog.
Posjasni sta je /f ban?
Smanjiti warzonu.
/f enemy u borbi totalno se slazem.
Crate nmp… nije toliki losa ideja, ali itemi su losi i u ovom elite i mitikalu. Mitikal key 40k minimum jedan a dobijem stek tnt ili 4 steka obsa. Sada ce kriper da kaze da moze da se dobije bedrok 500ili 600k nisam siguran. Tokom 2 sezone samo je jedan lik dobio xD
Brt posle toliko godina da se ubace neki lepi pocetnicki kitovi.
Tipa /kit tools da bude iron tools. /kit hrana je ok, ajde. /kit armor da ima cooldown 24h, da se dobije iron armor prot 1.
Ljudi ovo je factions, i ovo gore sto sam rekao je malo ali pomaze pocetnicima a i nama igracima.
Da se napokon doda neki /kit tools za rankove, kao sto ima pro4 tako da ima i eff5unb3 itd.
Molio bih te da ubuduće ne pišeš modovi neko i sl ništa ne pomaže, ja sam već ovu temu pročitao kada si je tek napravio ali ne odgovaram jer prvo puštam feedback igrača pa onda da pustim svoj odgovor
/F Ban trenutno ne može da bude jer nema nijedan plugin koji je kompatibilan sa našim factions pluginom da ubaci takve plugine, a našao sam jedan koji je nažalost kompatibilan sa potpuno drugim factions i pitao sam ga da li će uskoro ubaciti support za naš factions plugin i odg je ovako http://prntscr.com/ik37lx
Weekend crate samo imam reć da ćeš prvi ti vjerovatno napraviti 3000 acc-ova da dobiješ ključ
Trenutno ne
Sljedeća sezona
Razmotrit ćemo
Trenutno će biti samo $ i f top
Možda za sljedeću sezonu, ali cilj nam je da raširimo u što više fakcija igrače
Molio bih te da ubuduće ne pišeš modovi neko i sl ništa ne pomaže, ja sam već ovu temu pročitao kada si je tek napravio ali ne odgovaram jer prvo puštam feedback igrača pa onda da pustim svoj odgovor
/F Ban trenutno ne može da bude jer nema nijedan plugin koji je kompatibilan sa našim factions pluginom da ubaci takve plugine, a našao sam jedan koji je nažalost kompatibilan sa potpuno drugim factions i pitao sam ga da li će uskoro ubaciti support za naš factions plugin i odg je ovako http://prntscr.com/ik37lx
Weekend crate samo imam reć da ćeš prvi ti vjerovatno napraviti 3000 acc-ova da dobiješ ključ
Trenutno ne
Sljedeća sezona
Razmotrit ćemo
Scenario za ovu sezonu je sa 10 power!
Odbijeno
Sljedeća sezona[/quote]
Kriperu, ako imate source probajte sa ScoreBoard da izmenite jer ima funkciju da uklonis igraca, ili prosto ubaci u PermissionEx.
Trenutno ne
Sljedeća sezona
Razmotrit ćemo