Neki sitni predlozi #StopTrollanju

U Freeman zoni kada ste vec stavili spawnere daj te i permisiju za ubijanje istih i ako moze umesto krava stavi te svinje da bude bolje i tako ulepsaj te freeman zonu da bude zanimljivije na primer dodaj te freeman rudnik ipak zasluzuje 5 miliona nije malo dobiti do freemana pogotovo bez ranka i skratite cene kod rankera previse dobijaju dobije se duplo vise u R nego u L sto nije realno i to je to ! :slight_smile: <3 PEACE!

Ako neko uplati rank mora i na neki nacin vratit te pare nije djaba 4e pajser jedino da se malo poveca u L cena al to ce razmotrit sc tim. :slight_smile:

Lose razmisljas to je i dalje 500 dinara protiv maximalnog rudnika koji mozes imati u igri onda neka povecaju cenu u L rudniku da bude barem fer prema ostalima da ne bude P2W igra i slicno

I kakve veze ima trollovanje sa ovim?
Fino se požališ da ne možeš ubiti životinje i mi to sredimo. FreeMan rudnik neće biti jer koji će ti djavo rudnik na zadnjem ranku kad se nemaš više rankupovat. Ti predloži sta da ubacimo u rankzonu i mi ćemo to razmotriti :slight_smile:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Mozda rudnik da bi kupovao iteme u shopu?

Neka kopa u L

ima J,K,L rudnici tamo se zaradi puno zato nije potreban tj po meni nije potreban.

Pokušaj sada da ubiješ neke životinje tu, trebalo bi sada da je dozvoljeno.
I stavio sam drugi spawner kao pig :slight_smile:

Ovo stop trollanju sam slucajno stavio sta da se radi zaboravio sam da skinem a sada mogu da ubijam zivotinje a sto se tice freeman zone moglo bi nesto vise da se uradi velika je zona ima samo 8 celije koje su 6x6 slabo je to a sve ostalo je prazno dzaba da propadne tako :'D naravno sto bi freemanu rudnik jeste da dobije brze pare i slicno a L J K vredni su L J a od toga full in L je 7k A u J 6k sto se kopa po 30 min i vise pored toga K je beskoristan sporo se kopaju blokovi sto isto full inv nije vredan dok u Rank zoni sve ti vredno sem rudnika P a R i Q se iskopaju brzinom svetlosti 9000 powera ako moze da se doda i za freemana bilo bi zanimljivije da se igra za freemana i slicno jer iskreno treba da se doosta kopa do freemana nije u opste lako stici do istog navedenog tako barem ako je neko vec stigao da zna sto je stigao i kakve su mu prednosti. :slight_smile: to je to kriperko

I da se dodaju EnderChestovi po freeman zoni da ne mora na spawn i tako da se nadje :slight_smile:

Pa ako imas rank imas /ec

Nemam rank niti /ec samo Freemana

Free man je dobro izbalansiran sa par malih bagica i nece se menjat. :slight_smile: