Najlepsi stand na /warp sajmistu Rol3play (ZAVRŠENO)

Postovani igraci na roleplay-u, kao sto znate da je u toku event izbora njlepseg standa na /warp sajmiste.
Zbog velikog interesovanja za ovo takmienje izgradjenje su dodatne tezge koje ste odmah zakupili. Postojanje /warp sajmista je da se napravi kao mali centar za prodaju itema kao sto je bio Loler shop za koj ste culi a neki ga se i secaju, igraci koji nisu u mogucnosti da zakupe plot i otvore svoj shop na plotu mogu za manju dnevnu nadoknadu imati svoje mesto za prodaju stvari koje naprave ili preprodajom dodju do dodatnog novca za runkup.
Ovim putem vas obavestavamo da ceo event sa glasanjem prebacijemo na FB stranicu gde ce biti izlozene slike vasih tezgi !!!
Veceras ce se obaviti slikanje i to ce biti postavljeno na FB, sto se tice glasanja glasa se za 19 tezgi kako bi povecali sanse za pobedu kao i to da sto vise ljudi vidi vasu tezgu necemo ograniciti glasanje samo za vas igrace nogo pozovite i vasu porodicu, rodbinu, prijatelje i sve poznanike koji imaju Fb nalog.
Kada se postave slike glasanje pocinje sve do srede uvece kada ce biti proglaseni pobednici.

  1. Mesto 15 dana Biznismen
  2. Mesto 15 dana Builder
  3. Mesto 15 dana Starter

Ovo je samo pocetak eventa koji slede na Role3play bice jos mnogo takvih.
Puno srece na takmicenju zeli vas SC Tim!

Glasanje je POČELO: Redirecting...
Lajkuj SC stranicu i glasaj :slight_smile:

Event SC - Najlepši štand - Rol3Play je uspešno završen! Čestitamo svima koji su učestvovali, a posebno pobednicima ovog takmičenja!

Pored glasova na FB-u, u obzir su uzeta mišljenja članova SC Tima, a posebno guster24 koji je organizovao i pratio ovaj event!

Sledeći event i slikanje štandova neće biti najavljeno, a nagrade će biti duplo veće!

  1. 1080InstaSwap - 15 dana Biznismen
  2. lera - 15 dana Builder
  3. Zak1465 - 15 dana Starter