Moze li mi neko poklonit optifine cape

Koristim optifine ali nemam optifine cape i zelio bih da mi ga neko da kome nije potreban
(Mada mislim da je svima)Ako ima dobrovoljaca nek se jave
Hvala svakako

Sine Optifine cape kosta 12eura koliko se secam.Skroz je ne potreban. Sta mislis da ces izgledati kao pro ako imas Cape neces sine odem ja cesto na Sarefine i vidim decu sto su im roditelji kupili dobar regedit i cape i ostale gluposti ali opet ih rapeujem i dadnem im L.
Ja optifine cape cu uzeti samo kada mi ga neko free dadne.Bolje te pare sto mislis da kupis cape uzmi kupi whitlist na pvp lounge da naucis da igras.
Da moras da imas Premium da bi ti neko prebacio cape.

Dadnem im L.

Wuttt ??? xd

Ja mislim da ni ti ne znas sta si reko ovde NOLE

Znm ne boj se.

Pa on hoće free, ako neko ima Xd

Problem je sto 99% nema premium.

Ma ima, jao ćoravi xD, rekao je negdje da iima na 2 nick xD
xD

[b]Veliko izvinjenje.

Ne brate, OF Cape raste na drvetu… I daje se dzabe…

Moze da se dobije free ;(

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Da imam premium…Jedino optifine je free ako hakujes a ja nemam zivaca da hakujem…
to 99% nole pogresio si ja na primjer imam :smiley: ali zelim optifine ako neko ima :smiley:

Optifine Cape smanjuje lagove i ima mnogo ljudi koji ga imaju a ne treba im ali ja bih ga zelio nije on nesto posebno…

Prvi put cujem da OptiFine ‘‘Cape’’ smanjuje lagove.

Aleksa333, niko nije lud da ti pokloni nesto sto je platio 1000+ dinara (iliti 10+€)
Mozda gresim, ali ovde na Balkanu ti niko to nece dzabe dati + OF cape smanjuje lagove ?! Rlly nigga…

Pardon ne cape nego optifine smanjuje a Jovane i ja to mislim cisto sam pitao ako neko moze da mi da

Na isti nacin kako si kupio premium na taj nacin kupi i cape nzm koja je potreba da imas 2 premiuma.Jedino ako se ne bavis prodajom i backovanjem acc.A mozes i da menjas taj drugi acc za premium.
Da nisam pogresio jer sam rekao da jedan u 100 mogucnosti je da ti imas Premium.

Nole 2.premium me drug častio ali ne smem da nikome dajem ni da menjam ima sq drugi premium je moj :slight_smile:

Zajebes druga i dobijes Optifine cape dzabe Ezzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hahahahahaha lol