Posto vidim, a nadam se da i drugi vide da na ovom forumu vlada najveca mrznja izmedju mnogih igraca, e sad to nije uopste retko, cesto se desava a i ima razloga zasto. Mnogo puta citam pravila i razmisljam najvise o ovim pogrdnim i licnim stvarima. Recimo psovanje ili vredjanje, razlog tome je veliko provociranje koje lako dovede do svadje i do jedne ruzne reci, pa cak bi i moj mladji brat od 4 godine rekao nekome bog zna sta da ga provocira tako dugo kao sto neki rade ovde na serb craftu. Ima pojedinih koji se prave dobrice, a zapravo sve sto umeju je to da udju na srw i ko god da kaze nesto oni bi da ispadnu neki specijalci pa lupe nesto kao ‘‘sta nas briga bre!’’, ‘‘jaooo vidi, dosla nam je noobina koja ne sme pvp’’, (mesanje u tudje razgovore) ‘‘pa i ti nisi nista bolji oces sad da te prijavim’’ a ti ga pitas sta ces ti ovde a on ‘‘pa branim moje noobe jedan kidarski, ne mozes ti moje tako da zeznes’’… i to ide do beskraja. PROVOKACIJA bi bila po meni jedna velika kazna koja zahteva odsutnost(tj.ban) od srw jedno 3-4 dana iz drugog puta. Licno po mom misljenju sam ovo rekao i vidim da na forumu ima mnogih slika o vredjanju, eh sad mene zaboli kad vidim na slici iznad provokaciju a ispod odgovor na nju… . Stvarno mi je zao zbog ovoga, svako ko je mene omrzeo na survival to je bilo zbog provokacije jer nisam isao u pvp, e pa to znaci da su ti likovi malo-umnici i da zasluzuju ovaj pridev, bez ikakve ljutnje ali ovo je istina, i samo ce bas ti ljudi ovo hejtati i svadjati se ovde u 9 strana. Jao, pa da, i tacno kad dodje do sukoba i ja krenem u pravedan pvp, oni pocnu da beze i odma nastaje provokacija:Vidi njega ide 2v1, odma jede encku, ljudi eto vidite kakva je noobina ovaj lite ne sme da mi pridje samo u trap. Hahaha meni je samo smesno sto vidim ovo a tek kad vidim ovo za trap i za encke, pa niste potrovljeni valjda, sta vas briga kolko ja jedem, krkam encke, ni ne jedem mnogo ali opet sta vas briga, jel vam smeta nesto, vi ne jedete a??? A za trap da ne pricam, toliko je njih killano u njemu i cim neko umre u njemu odma nastaje hate, gledajte, nije vazno kako vas neko ubije (bilo to u trap ili ne), samo da bar ostanete u stanju mirovanja, da ne psujete sve zivo cim umrete, e pa onda kad vama neko uzvrati za sve to, onda odma:’‘slikan, ides na forum’’. Lol pa to je najvece zlo pociniti ili rekao bih ‘‘internetski greh’’. Jos sad mozda greenlionhd nije savrsen, ali sto se tice stefana sasvim sam na green-ovoj strani, stefan je dvolican i to mnogo, nije nikakvo vredjanje za njega ali jeste to tako, i greenlion zna. Sve ovo je cesce i cesce a kazna za provokaciju bi dobro dosla. Niko nije savrsen i svakom izleti rec iz usta kad tad. Na forumu je takodje zastupljeno prijavljivanje igraca koji je vredjao nekoga drugog, znaci brt nije vredjao tb ako je nekog drugog, sta ti imas sa tim vredjanjem, mozda tom koji trpi sve to, jednostavno ne smeta i onda malo razmisli sta ti trazis ovde, sto si ga prijavio. E sad malo o ts3. Ts3 e pa tako se desi jedan dan, pricao sam sa prijateljem u survival sobi, i soba pocinje da se puni, tu sam naravno znao sta se sprema kad je usao selke i MenkiFish, te dve abrenose koje su licno okusile smrt u mom trapu su me odmah posle te smrti i zamrzele i pocele pricati po celom srw kako sam ja plakao na ts3 xD, znam, rage is real, ali ne samo to, u chatu i u govoru su pocili pricati meni da sam ‘‘cancer’’, da su mi sa majkom spavali, ne stidim se da kazem ovo jer ionako, oni bi se trebali stideti, kako mi je otac retardiran, pa onda da bog da ti umro onaj ko ti je internet u kucu uveo, a primetio sam cak su mu bacali poke: Sta je canceru jel ti zao majke? Ne shvatam da su toliki ulicni bastardi zivi uopste. Nek se brane kolko oce , ja sam u chat uzvratio slicnom, ali mnogo manjom merom, i samo kad vidis idem ja u sobu skywars i ulazi Mire i pita me: Milutinovicu, ja reko molim, sto mi vredjas igrace po ts3?, ban 30min nemoj da ti se ponovi. Ja tad stvarno nisam mogao da razmislim sta se desava, doslo mi je da puknem svom snagom u monitor i da ga razvalim tako da se i zid iza njega ocene. Cak sam i sa mute pokusavao ali tu je i chat i poke takodje koji ostaju tu, nigde ne idu. Dok sam ovaj deo pisao priznajem da je bilo blizu da mi suza sa levog oka krene. Sta god vi napisali i uzvratili mi za ovu temu, samo jedno: U ovoj temi ima istine koja bi trebalo da izjede onoga ko je sve ovo cinio, i sta god mi drugo rekli ova tema je za revans, koji je vecan, kako god i sta god rekli pogrdno procitajte temu ponovo! .
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/10020/_original.jpg
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/10020/_original.jpg
Ako su te psovali i vredjali naravno uvek mozes prijaviti, bolje to nego da trpis da te neko omalovazava.
Naravno nemoj nikada uzvracati tom merom vec samo ih ignorisi i prijavi ih posle, ja sad nemam dokaz da su te vredjali pa ne mogu nista da preuzmem ali sledeci put ko te vredja uvek prijavi i smatraj da je reseno.
Ne brini, nisam ovo postavio da bih nekog prijavio ili slicno, ovo je samo nesto sto ce oni procitati i razmisljati o tome duze vreme, a posle odgovoriti i to na tezak nacin, a i malo o toj provokaciji cisto onako da vidim sta drugi misle
Ima bezobraznih ljudi mnogo,cak i previse…
Ja sam juce ujutru bio u mojoj sobi na ts,u nekom trenutku ulazi neki klinac (mogu se ovako izjasniti zato sto to dete nema vise od 10 godina…) i pocinje da me psuje,nema sta mi nije rekao… Ja u fazonu sta je bre ovo, stvarni sam se iznenadio…
Nisam video ko ne taj lik jer sam zurio da ga kick i promenim pw jer sam igrao csgo.
Igraci koji samo provociraju i zele lose drugima:
-DreamGamers
-Telstar i ta ekipa…
To je tocno,ja sam to vise puta probala napisat ali neumem pisati i uvek ti o kojima pricas krenu da provociraju a uopce ne procitaju i neporazmisle o cemu se radi… P.S nisam citala do kraja ne da mi se xD
Nazalost Lite1337,deca koja su naucila da vredjaju i psuju,ne mogu tako lako da nauce da ne vredjaju tudje porodice.
Ne znam vise sta da kazem u vezi toga.
Ljudi,shvati te,ovo je samo igra,nema potrebe da spominjete tudje roditelje ili porodicu.
lovemaxi09 upravu si al neki misle da je igranje igre bitka za zivot
Shvatite da su danasnja deca lose vaspitana i prosto nesto danasnjoj deci fali na mozgu. Moj brat od 8 godina psuje i ubija. Ja ne znam sta je sa njim… Ja krenem nekada da placem ali ozb jer mislim da mi je brat retardiran i jer mi to drugi govore. Zato kad vi odrastete, lemajte ih sunce im kalajsano. Vaspitaj ih tako da se plase ruznih reci a ne da udju na ts3 i govore starijim osobama da su debili, retardi i da im vredjaju porodicu. Jer svet bez toga će propasti. Zato smo mi tu da ga promenimo i stvorimo sto bolje mozemo. Prvo 500 godina turaka, balkanski ratovi, prvi i drugi svetski rat, bombardovanje, kontrolisanje vremenskih padavina koje su sve od jednom pale na SRBE. Nije ni na jednog muslimana , a nije ni na jednog hravata. Jer smo mi Srbi po koji svi redom hoce da se poseru i hoce da onemoguce nase razvijanje i ubijaju nas. Kosovo… Treba ga sravniti. Pa da vidim kome cete da palite i rusite crkve i spomenike. To radite jer nemate postovanja. Jer samo znate da vredjate i povredjujete druge. To nije covek to je divljak. Jedi meso , a ne jedi govna za vegane , u prirodi ti je da rastrgnes i pojedes zivotinju. Jednom sam slusao coveka na TV-u koji je vegan. Posvadjao se sa voditeljkom da ne treba meso da se jede. U licu tog coveka se videlo da nije normalan. Pogledajte ljude na TV-u naprimer. Svi imaju neke tikove, prostitutke, gej populacija i svi su bolesni… Pogledajte svi imaju neku bolest. Svako od mojih najblizih pati od neke bolesti. Otac je juce zavrsio u hitnoj , poceo je da se gusi i pocelo je da ga steze u ledjima. U bolnici je sada. Znate one fore kad vam doktor kaze da ste dobro, a vi umirete. E tako vas svi lože , a vi ste slepi. Iskreno ne interesuje me dal ce ovo biti ozbrisano. Jer sam spominjao veru , ali nigde nisam pogresio.
Giska ti si upravu.Pre raspusta sedim ja u holu škole,jer kod nas u Nišu nije baš toplo,i vidim kako jedna prvenjkinja se ljuti na neke tamo prvenjkinje:,Šta me pratite!?Ostavite me na miru!". A tu je bila neka mala prvenjkinja i kad ova ode kaže (pazi sad ovo):,Koja budala…" i tako dalje nastavi da je vređa i omalovažava.Ja nisam mogla da verujem da tako malo dete to priča! Eto,to je najbolji primer za to sve,nevaspitanje.
Sta su prvenjkinje?
devojcice koje idu u prvi razred
првењкиње
Meni rodjak od 3 god psuje mater, nekad Boga, dode mi Jednom zovne me i pljune me u facu a ja oplačem od smijeha hahha. Došli ja i moj drug Fife igrat kad mu moj rodjak mater opsova laganica isto kao da je ispraksiran.
Ali uglavnom sve vise i vise dolaze mladih koji govore psovke itd. Sta ćeš ova stara generacija je primala batine kad nešto uradis tako sam i ja. Uradim nesto donesem sam sebi kaiš da me prebiju hahaha
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Lite slazem se sa tobom.Ali to sa mnom i Green-om nije tako kako ti mislis.Nisam uopte dvolican.Mogu da trpim mnoge provokacije i da me drugi spustaju.Ja sam sa polovinom servera u super odnosima ali neki ljudi su prosto nedolicni.I ne znaju da se ponasaju.A ovo u vezi dece koja se ovako ponasaju to je strasno.Po meni to je kucno vaspitanje.I samim tim kada vidite kako neko govori i s kakvim postovanjem razgovara sa starijima od sebe vidite ustvari kako je vaspitan…Odraz njegove porodice i roditelja koji su ih tako naucili