Molim vas dajte odgovor.

Sad sam bio na ts sa moderatorkom i zaboravio sam da pitam kakav dokaz trebam da dam da nemam autoclicker. Molim vas kazite mi detaljno jer znam da sam dobio false ban i kazu mi da nmg da dobijem unban. Molim vas dajte odgovoree!

Decko slusaj.
Moderatori ce ti rec da consola nema greska i recice ti nema unban…Ili ce te manic12 unban i ako ga varas da nisi koristio cliker on ce da proveri tvoje blogove i kad vidi da imas cliker dobices MAC ban mene je to manic12 reko tako da bolje cuti i budi miran!
Imas cliker ne mozes sve vremeimati 18 19 cps to je nemoguce…Koga [pitamo on ce rec da imas cliker,a sa ss ne smaraju se modove…Eto sta ce da ti modove kazu na ts3

Imam cps 14 legit

Imas ti picu imas ti 14 cps de se ubi kid od 10 godina da ima 14 cps ja doklicem 11-10 cps on 14 de se ubi

ss me pls

14 CPS je skoro nemoguce za ruku zivog bica.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Lik ima 12 haha.Pitao sam ga ss, lik shera i uradio je 12 cps pre mene.I naso sam mu Clicker opusteno :wink:

martin ga ss-o. hahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahha da nisi mozda nasao texturu sa nazivom clicker ahahahahhaaahahahahahahahhahhahhahahahha

Pa ak oces I tebi cu nije problem.I ne postoji clicker tekstura

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

ti nisi sposoban da nadjes texturu u .minecraft kamoli da ss-as nekog hahahah

Nisam ja ti

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

Istrpi 3 dana.
Nema unbana.
Lock.