Moje misljenje

U posljednje vreme sam zeljela nesto reci…no nikako da se pravilno izjasnim. Zato zelim izdvojiti ovih dragocenih par minuta dok procitate ovo i nadam se da ce me bar jedna osoba shvatiti…
Planiram otici sa srv, ali prvo zelim svima nesto reci.
Svaki dan kad sam bila u mogucnosti bila sam na SC-u, trudila se, pokusala pomoci, zabavljala se, skupljala hrabrost…Ali sve sto sam pokusala postici nije se ostvarilo, kako je krenulo ni nece…Nadam se da ce svatko jednoga dana shvatiti svoje greske i nadam se da cete u tome trenutku imati dragu osobu pored sebe, kojoj verujete…koja vam znaci…ja bas takve prijatelje imam na Serb-Craftu. Mnogi znaju neke probleme u mome zivotu, ako ste vi jedan od njih…zelim vam reci hvala na podrsci, bez vas nebi mogla preko toga preci…
Ne krivim nikoga, glupo je traziti krivca…Samo sam svesna da sam tezi deo svog zivota provela bas na tu s ljudima kojima sam verovala… Ocigledno sam se prevarila u vezi nekih…Za neke sam mislila da ce se promeniti, no nista…Uvek sam pokusavala biti tu za druge, ali ispada da sam previse marila za ljude kojima sam samo prolazni igrac koji ima veoma malu ulogu na velikom terenu…Ja sam takva osoba, ne mogu mrziti nekoga, ne mogu stetiti drugima…ne namerno…I zato se nadam da onaj tko se slaze sa mnom to i pokaze ovom prilikom…
Ne pitajte me nista, ne trazite da opravdavam zasto i zbog cega…Mozda vidite neke stvari koje ja ne vidim, no ja vidim nesto sto vi ne…
Zato, zelim da odem.
Zabavljajte se…posto ja nisam mogla…

No ovom prilikom zelim i izjaviti svoje misljenje, prema vlasnicima ovoga servera…Sve je lijepo dok ulazu trud u svoj rad te usprkos skoli, privatnim obavezama i sl. uspiju odrzavati divan server…No to, kako ga odrzavaju jest problem, ponekad izbegavaju odredjene teme, ignorisu tudja misljenja, ponekad se cini kako brinu samo za sebe…Jesu li igraci njima samo brojke?..Ako bi nesto rekao suprotno njihovu misljenju, to nije tacno…Razumem neke stvari no neke i ne.
Sve to se godinama nakupljalo no ja sam bas danas odlucila reci te stvari koje se drugi ne usude…boje se posljedica… ja samo zelim sa nekome otvorim oci…Granicu je povukao ovaj konkurs…Samim time sto dajete sanse odredjenoj osobi koja je pokazala svoje pravo lice, usijala strah u kosti igraca raznim pretnjama banom…Zar mc nije igrica? Netko je to shvatio na nacin tako da manipulira drugima jer ima titulu vecu od vecine? Ta osoba je ocito demode iz dobrih razloga…Te mislim kako biste(vlasnici) trebali dozvoliti ostatku SC Tima da pomogne u pregledavanju prijava. Mislim ipak su oni stalno na srv…Zar oni ne poznaju igrace bolje no vi? …
Ovime ne zelim reci kako trebam ja biti deo SC Tima niti nista slicno…zelim biti samo igrac koji je zasluzio da ga se postuje… kao sto bi trebali svi igraci da se postuju…
Nisam jedina koja napusta server…nesto vidite i sami…gubite stalne igrace…bez obzira sto novi dolaze…znam dok je server presao preko 2000 igraca i rijetko kad da je bilo manje…to su bila vremena…sada…300? mislite da je vecina zbog ac-a? moguce no mnogi su banovati bez nekih razloga…mnogi su videli ono sto ja tek sad vidim… to bi bilo sve.

Ipak na kraju krajeva svaki ptic jednom mora da iskoci iz svoga gnijezda, no problem je u tome sto neki ptici uspiju poletjeti i otici u bolje sutra, ali neki samo uginu udareci u tlo jer nisu dovoljno razvili svoja krila.
Sad zelim reci samo da ovom porukom i odlaskom mozda nekome otvorim oci, a mozda samo dobijem ban…

Igraj svoju igru sta te briga za drugima.
Ovo je igra ne rl.
Poz

Pozdrav Korina, drago mi je sto si iskazala svoje misljenje :slight_smile:
Nesto si i pogresno napisala, netacno itd.
Tako da vidimo se nekad :slight_smile:

Ne znas koliko placem, nemoj da ides ,molim te evo na kolenima, ja cu se ubiti ako ti odes sa srw

Salim se boli me *****

Pozz Kori , vidimo se macko hahaha , uzivaj i sa srecom !

Pozz!Odluka je tvoja :pinch:

Brt sestra potpuno se slazem s time,posebno to što ne osobe koje ne kriju misljenje lošije prolaze.

Eto nzm sta da kazem nastavi da crtas to ti extra ide . :wink:

Poz Korina, vrati nam se nekad :frowning:

Naravno cenimo i poštujemo tuđe tj. tvoje u ovom slučaju mišljenje, jer da to ne radimo ne bi postojali verovatno ovoliko sa ovakvom reputacijom. Mi radimo ono kako mislimo da je najbolje za server. Ne odlučujem sam ja o tome ili sam Batica ili samo Batica i ja, jednostavno ceo SC Tim komentariše i daje svoje mišljenje koje se uvažava svakako, a to možete da proverite i sa trenutnim moderatorima. Što se tiče konkursa nećemo da komentarišemo ništa dok se ne završi. Kažem još jednom gledajte sebe ne druge.

Mi radimo ono što mislimo da je najbolje za server!

Jednostavno sačekajte da vidite ko će biti moderator pa onda puštajte priče ovde.

Ovo je samo moje misljenje. Isto kao sto vi mislite da radite najbolje za srv…
Tako je Kolumbo mislio da je dosao u Indiju, no ipak je otkrio nesto novo da to nije ni znao.

Kolumbo nije mislio da je dosao u Indiju, vec je krenuo u Indiju, ali kada je dosao na kopno shvatio je da nije Indija.
Ovime nisam hteo da dokazem nista posebno, nego sledece. Ako svoje ciljeve namestis ka necemu odredjenom, a na kraju se ispostavi da si skroz omasio put, i presao na novi cilj, koji je mozda i bolji od predhotnog mnoge stvari ce se promeniti. Tako da na prethodni cilj zaboravis i predjes na drugi, koji je mozda i znacajniji od predhodnog.
Tako da, ne odustaj tako lako. Uvek mozes naci iskru koja ce te pokrenuti.

Srecno ubuduce :slight_smile:

“Uvijek mozes naci iskru kojom ces se zapaliti…”
Slazem se sa SesiKingom da treba da igras za sebe, jer ti ovo ne igras zbog nekoga, i nemas se potrebe opterecavati tim’ sta neko misli o tebi ili tim da li ce on biti ponovo moderator ili ne…
Ko mi promijeni ovaj avatar?

"Uvek mozes naci iskru kojom ces se zapaliti " ?
Da li si ti upravo pokusao mene da ispravis ili da kazes da to ima dvosmisleno znacenje ?
Ako nije problem da mi pojasnis, jer ja koliko vidim ja nisam pogresio ? :dry:

Ne, nego da nije dobro slozena recenica.

Послато са GT-I9100P уз помоћ Тапатока

Svaka moja recenica je dobro osmisljena i slozena, ali u redu je. Nisam za raspravu, mozda sam i pogresio. :smiley:

Kori prijavi se za build team, mozda te oraspolozi. :smiley:

Korina nadam se da ces ozdraviti ako vec nisi. I nadam se da ces biti dobro. Zelim ti sve naj od srca. Sto se tise misljenja , svako ima prava na svoje

Najbolje teme padaju kad neko pise iz nervoze, razocarenja i ljutnje :slight_smile: Sacekajte konacni ishod, de ste pozurili sa ovakvim temama : Prestajem, odustajem, quitam, odlazim sa servera. Uzmite to kao nesto sto ce vas pogurati ka napred, jer ocigledno nije dovoljno ono sto ste radili do sada. Nije poenta u tome da mesec dana pred konkurs svi pomazemo serveru i branimo vlasnike a kada je serveru najteze, i posle global restarta svi spamamo forum sa temama: Server propada, Server laguje, Gasite ovo, Sta je ovo sad? Tad pokazujete ko ste i sta ste, kakvo je vase pravo misljenje i da li ocete da postanete moderator iz pravog razloga a ne iz bilo kakve vrste koristi, jer ovo svi radimo volonterski i tu nismo radi nase koristi. Jesam ja radio sve i svasta pre, al’ sam bio nov i da toga nije bilo ne bi bio gde sam sada. Kazem bio nov, da nov, problem je sto vecina igraca koja kritikuje server na ovaj nacin i gleda sve pesimisticki jesu stariji igraci, kojima ce uvek ono pre biti bolje, i prijave se na konkurs da bi bili “glas igraca” i “vratili server na staro”, sto je nemoguce iz vise razloga koji su vise puta objasnjeni. Dobijanje funkcije moderatora ili uopste clana Sc - Teama nije jednostavno, i svako od nas, uveravam vas, svako ima drugaciju pricu i drugaciji proces kroz koji je prosao da bi postao mod. Ovo nema neke prevelike veze sa ovom temom al’ ima sa odgovorima iz pojedinih kao i ove pa sam hteo da to ovde napisem. A tb Korina ne znam sta reci, u redu je to sto si ti razocarana nekim odlukama Sc teama, svi imaju pravo na to, samo nemoj da brzas, sacekaj da vidis sta ce se desiti i onda smireno pisi temu. Jer kad god neko pise iznerviran, razocaran ili ljut temu, govori stvari koje inace ne bi rekao, i to nisu iskrene misli, vec misli koje pisu nabrojana osecanja. Sve u svemu, sve najlepse u daljem zivotu, odluka je na tebi.

Opusteno, o temi sam razmisljala pola noci te ju ujutro smireno napisala…samo kazem bilo bi lepo da vlasnici udju u kozu igraca i vide stvari iz te perspektive.

Gledaju vlasnici server iz perspektive igraca
Ali ne gledaju, niti pokusavaju gledati igraci server iz perspektive vlasnika :wink: