MOJE Misljenje o serveru

Sa ovim misljenjem mozete da se slozite ako hocete i ako necete ne morate!
Server je od proslog GRa mnogo opao sa kvaliteteom, prosle sezone je bilo super. Leti su stalno bili Eventi i neke aktivnosti na serveru, eventi raznih stvari.Igraci odlaze jer nema nista da ih drzi na serveru. Sta ima da ih drzi na serveru, Moderator koji stalno pise nesto u chatu drugim igracima neke gluposti a nece da kaznjava i proverava. Sta da ih drzi, moderatori koji nisu skoro nikada AFK sem tipa superwoman01 i CREEPER1BLOW-a koji su recimo uvek tu na raspolaganju igracima, ostali svi uzas niko nije aktivan a i ikada jeste nista ne radi, igra na svom alt accu ili bleji cisto da se vidi kao da je tu ipak.Wau kakav kvalitet i koji rasprstaj od ove sezone, sve jasno. Jedino sto je okej su mape i sam izgled servera, ne znam ko je to sredio i radio ali svaka cast.
Oke nisam upravu? Niko od Tima ne cita poruke sa foruma, da svi ste aktivni sigurno ali u vasnihu hahaha. Cak su i ljudi iz Tima poceli da Leavuju sam tim jer je postalo smor. Slazem se sada niko nije aktivan i nista ne radi. Kazete trebaju vam clanovi, gde su prijave,konkursi i ostale aktivnosti ukoliko vam je potreban neki clan?
Hmmmm
Pa recimo da ste unistili Gameplay Factionsa,Najvecu igru igru koja se najvise igrai koja crpi najvise resurasa, zar nije bolje da stalno radite na updateima te igre i konstanto da budete LIVE tu? Hmm ne vas boli uvo za tu igru. Rekli ste da konkursa nece biti a kukate da vam trebaju clanovi, ovaj server ce brate propasti ukoliko se nesto ne promeni i ne osvezi ceo status servera. Hvala vam ako ste procitali, ovo je moje misljenje

Vrlo Delimicno mogu da se slozim

Niko nije kukao da nam trebaju članovi :slight_smile:
Za ostalo msm neću komentarisat jer je to tvoje mišljenje i uvažavamo isto!

Konkurs ce uskoro verovatno.Inace se slazem.

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

Slazem se za sve sto si rekao realno

ma nece propast Serb.
ne zavisi on od nas igraca realno…
popravice se valjda sledeci gr

[quote=“stefan3112” post=161141]ma nece propast Serb.
ne zavisi on od nas igraca realno…
popravice se valjda sledeci gr[/quote]Donacija 5.000 $ od naroda japana xD

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

ni to im nece pomoci

Uvek imate engleske servere na raspolaganju :slight_smile:

PROPAO JE SERB
slazem se sa bratom!!!

Gasi srw