Bilo je to za zimski raspust pre 3 godine, tada sam ja poceo igrati MC, a sada cete saznati i kako. Imao sam druga koji je onako vecinu svog vremena provodio za racunarom, pricao sam sa njim na skype-u skoro svaki dan, pricamo mi tako i malo malo on mi kaze “e zovem te za sat/dva”… meni je to u pocetku bilo okej. Kasnije me je vec kopkalo to koju igricu igra a da ja ne znam za nju, jedan dan mi je tako serovao skrin na skype-u (opcija na skype-u pomocu koje ja mogu videti njegov ekran i sta trenutno radi ili igra na njemu) video sam da nesto kopa, radi, uglavnom zainteresovao sam se za to. Kasnije posle 2/3 dana pitao sam ga koju je to igricu igrao, rekao mi je Minecraft. Kao sto rekoh zainteresovao sam se i malo pogledao na google, yt, kakva je to ustvari igrica. U pocetku sam mislio da je to neka glupost, losa grafika, nikakva igrica… ali posle nekog vremena nekako me je nagovorio da skinem MC i pocnem igrati sa njim. Prihvatio sam to, skinuo MC, skinuo Hamachi i tako smo igrali jedno 5/6 dana Survival (prezivljavanje) dok mi nije malo dosadilo. Objasnio mi je da postoje serveri sa raznim Mini igrama poput parkour-a, SkyWars-a i ostalo, takodje sam se zainteresovao za to i rekao mu da mi kaze kako ja mogu uci na te servere. Dao mi je IP Serba i ja sam usao. U pocetku mi je bilo sve cudno, 5/6 dana sam vidjao jednog Stiva kako igra sa mnom sad odjednom ima ih preko 50 (na hub serveru) meni je to iskreno bilo zanimljivo, sto vise ljudi bolja zabava. I tako on meni kaze idi desni klik na kompas i udji u parkour, usao sam tu i nisam mogao da se snadjem 5 minuta hahaha. Kasnije kada sam skapirao sta se treba raditi postalo je veoma zanimljivo i ulazio sam svakog dana itd itd… kasnije sam saznao i za nove igre i shvatio da MC nije samo kopanje, nije samo igranje Survivala sa 2/3 druga i gubljenje vremena. Iz MC-a sam dostao naucio ali samo zato sto sam imao zelju za tim. I evo vec 3. godina na Serbu, jos uvek nije smorio, jos uvek je taj Serb kao nekad, kao pre 3 godine, nije sve potpuno isto naravno ali jos uvek se secam tih pocetnickih dana i rado ih se setim :). Preko Serba sam upoznao dosta prijatelja, dosta prijatelja iz drugih Balkanskih drzava kao sto su BiH, Hrvatska, Crna Gora itd… svakog dana sam sa njima na TS-u i drago mi je zbog toga. Hocu da kazem da MC nije samo igrica, da Serb nije samo server, vec mesto gde se mogu naci prijatelji i gde se mozete opustiti na neki svoj nacin. Podelio sam ovo sa vama zato sto sam imao potrebu za tim, naravno, ako zeli neko moze u odgovou napisati i svoju MC “biografiju” i to kako je on poceo igrati ovu igricu. Eto to je neka moja prica, nadam se da ste uzivali dok ste citali zato sto sve ovo sto je napisano je istina, poceo sam igrati igricu iz ciste radoznalosti i evo vec 3. godina kako je igram, i ne planiram prestati :). To bi bilo to. Laku noc i pozdrav! <3
Usrah se a ni prvu recenicu ne procitah.
PS nisi video da pise da sam ovo napisao u 4 i 32 xD
Lepo.
Pa da, napisao sam i ostavio, nisam refresh. :'D
Lepo napisano bro
Fino napisano Martine
LEPO
Lepo napisano