Moja MC biografija. :3

Ovako, zelim da podelim sa svima kako sam ja to poceo da igram MC i zasto mi se on dopao uopste. Bio je to zimski raspust pre 2/3 godine cini mi se, sedeo sam tako i pricao sa drugom preko skajpa (svojim vrsnjakom) koji je malo malo pa ugasi vezu i kaze eto mene za sat vremena idem da igram sa drugom MC. U pocetku mi je to bilo okej, ali posle nekog vremena zeleo sam da saznam sta je to sto njega toliko privlaci. Pitao sam ga jedan dan da mi seruje skrin (da kazem aplikacija na skajpu preko koje on meni deli svoj ekran tako da mogu i ja videti sta on tacno radi na svom racunaru) da vidim sta radi u toj igrici i kakva je to uopste igrica. Ukljucio je a ja sam onako cudnovato gledao i pitao se kako moze igrati igricu sa tako losom grafikom, posle samo 3/4 dana dobio sam neku zelju za igranjem te igrice, skinuo sam je i preko Hamachia igrao sa njim i sa tim drugom sto je on igrao sa njim Survival redovno, onako bio sam zbunjen, prvi put igram igricu… objasnio mi je kako sta ide (ono osnovno) dao mi je kramp i rekao gde da kopam i sta da kopam, kopao sam onako nekih pla sata i u glavi shvatao zasto je njemu ustvari ova igrica zanimljiva. Precizno mi je pricao koje rude da kopam, cega da se cuvam, rekao mi je kako je Emerald najvredniji i najteze ga je naci i da se moze naci samo u jednom biomu (za koji ni dan danas nisam zapamtio tacno kako se zove, cini mi se da se zove Ekstrim Hils ili kako vec :'D) i uvek kada bih nasao tu zelenu i privlacnu rudu obuzela bi me neka sreca hahaha, tako sam igrao sa njima taj jedan Survival mesec dana otprilike, onda su mi rekli da postoje serveri na kojima mogu igrati sa drugim igracima razne igrce, naravno zanimalo me je to i prihvatio sam, poslali su mi IP Serba i ja sam usao, registrovao se i nasao se na Hubu, rekli su mi da pritisnem na kompas i da udjem na Parkour (dok je jos parkour bio na Serbu, zaista nedostaje :D) usli smo tu i objasnio mi je sta trebam raditi, svideo mi se parkour i od tada sam svaki dan ulazio an server cak i kad oni nisu tu i igrao ga. Na Serbu sam vec 2 ipo godine i samo na njemu igram, volim ga i nikada necu prestati igrati na njemu bezobzira na moje godine (17) jedino ako ne budem sprecen necim naravno :smiley: uvek cu naci vrmena da udjem na njega i sada posle 2 ipo godine igranja, MC smatram najboljom igricom koju sam ikada igrao. Upoznao sam dosta prijatelja na njemu kao i na TS-u, pricam sa ljudima koji su iz drugih Balkanskih drzava (BiH, Crna Gora, Hrvatska itd…) svaki dan pricamo i osecam se sjajno :slight_smile: ovim putem zelim da pozdravim sve njih a oni dobro znaju ko su. Sve u svemu, najbolju igricu mog zivota sam poceo da igram samo iz znatizelje “kakva li je to igrica? Sta ljudi vide zanimljivo u njoj” tako da preporucujem svima da koliko god im neko pricao “MC je glup, moze da te zatupi, nemoj igrati tu igricu to igra moj brat od 3 godine” ili nesto slicno tome (kao sto sam imao situaciju na koju je moj odgovor bio: Gledaj svoja posla. Iz MC-a mozete dosta nauciti i ne kajem se ni trenutak sto sam ga poceo igrati. Toliko od mene, zeleo sam ovo da podelim sa vama i da vam bar malo ukazem na to da uvek poslusate svoje srce i probate nesto za sta mislite da je dobro i zanimljivo za vas. Pozdrav svima i uzivajte. <3

Lepo napisano, ali u pogresnoj kategoriji! :wink: Premesteno u predstavite se! :smiley:

Ih kad je ovo bilo :wink: pre one prave.

Ih kad je ovo bilo, pre one prave. :wink: Zamolio bih ako moze da se locka. Hvala.

Odlicna biografija.
[b]LOCK (zatrazio Martin_Br)