Modovi za Forge podserver

E ovako gledao sam onaj video na YT o vašim modovima(ima ih 42),za 1.7.10 su verziju i oni su za vaš Forge podserver i to je sve O.K.
E sad ja sam ih skinuo sebi i ubacio u “Mods”,zbacio Forge za 1.7.10 i poslao vama onu nekakvu prijavu da budem na bijeloj listi za Forge podserver.
Dok sam to čekao da vidim hoću li dobiti dozvolu ili ne htio sam da vidim kakvi su to modovi pa normalno prebacim na forge verziju 1.7.10 i pritisnem “Play”.Učita se sve lijepo i nestane launcher prozorčić i pokaže mi se Desktop/Radna površina i samo stoji tako kao da sam kliknuo na iksić da izađem iz svega.
Znate li šta je problem ?
Probao sam samo sa 1 modom i isto je desi se ovo gore navedeno.
Hvala !

Videcemo za vikend u cemu je problem, takodje za vikend cemo pokrenuti i Forge server sa novim modovima.

imam i ja isti problem rekao mi je drug da je to do kompa ja nmg ni u mc da udjem ne rade mi ni vasi ni moji modovi uvek kada stistnem play ono se crash

Meni se to ne desava probajte memoriju mc-a da stavite na vise rama ja msm da sam stavio na 4gb.

a kako se to tacno radi?

Ma nije to problem oko memorije ja sam lagano na 1gb stavim da mi je mc i ide 40fps bez opti na forge to je msm do toga sto su ili lose istalirali modove ili jednostavno ako imaju 1gb rama i windows7 ne moze da rade modovi .

a kako da znam koliko imam gb za minecraft i da li smem da imam opifine? a ja sam sve modove instalirao lepo a imam windows7 ultimate