Minecraft Survival Games(Ep.10)

Pozz svima ljudi pogledajte moj video i moj kanal,necete zazaliti,trudim se stvarno,ako vam se svidi ostavite Like Share Subscribe.HVALA

U vezi MC-a Bas i ne pratim Srpske jutjubere

bosanac je xD

Ni Bosance
Ni Hrvate

Ne gledaš Balkanske YouTubere?
Ehmmmm, okej, a što ti je onda slika na forumu, skin od: DakiMC, TheSerbianEnderman, BloodMaster i MarkoKOFS? :stuck_out_tongue:

MrSpirit zasto uopce komentarises ovo ako ne pratis ovakve klipove?

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Samo njih 4 za onog Serbiana mislim da je idiot

Danijele rekao sam ‘‘Ne Pratim Bas’’ to cetvoro su jedini koje pratim!
Emire eto zato :stuck_out_tongue:

Ne razumem zasto u poslednje vreme toliki hejt prema Serbianu, ne govorim opcenito samo o tebi. Jeste da je bot, i nije mi jasno kako nije naucio da igra mc posle toliko godina igranja, ali decko se trudi i uspesan je :slight_smile:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

[quote=“emirrr” post=40917]Ne razumem zasto u poslednje vreme toliki hejt prema Serbianu, ne govorim opcenito samo o tebi. Jeste da je bot, i nije mi jasno kako nije naucio da igra mc posle toliko godina igranja, ali decko se trudi i uspesan je :slight_smile:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk[/quote]
Ne možeš svakome ugoditi, ako nekad’ čitaš komentare koje pišu u klipu od Bogdana, videćeš 100% kako neko napiše, “Samo djeca gledaju Serbiana”, a ta ista djeca, koja nemaju ni 12 god. komentarišu, sa tim komentarom…

[quote=“Danijel55” post=40921][quote=“emirrr” post=40917]Ne razumem zasto u poslednje vreme toliki hejt prema Serbianu, ne govorim opcenito samo o tebi. Jeste da je bot, i nije mi jasno kako nije naucio da igra mc posle toliko godina igranja, ali decko se trudi i uspesan je :slight_smile:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk[/quote]
Ne možeš svakome ugoditi, ako nekad’ čitaš komentare koje pišu u klipu od Bogdana, videćeš 100% kako neko napiše, “Samo djeca gledaju Serbiana”, a ta ista djeca, koja nemaju ni 12 god. komentarišu, sa tim komentarom…[/quote]
Da, ali ni tu decu ne razumem. Pa sta ako ga gledaju deca, nece ga gledat lik od 30 godina. Ja ga npr. gledam samo zbog commentarya, dok mu je gaming realno katastrofa. Ja odigrao 5 puta SG i naucio, a on snima 70 epizoda i opet nije naucio.

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Ja ne gledam ni jednog YT-bera. :stuck_out_tongue:

Why not? :frowning:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Ja ga ne Hejtam samo kazem da mi dosadi to PISKANJE

Decko je postavio svoj klip i vi nijednom niste komentarisali klip vec ste temu trolovali 2 stranice, ukoliko zelite da pricate o Balkanski jutuberima napravite bre temu i tamo pravite vasu diskusiju, ovde ili decka podrzite ili odskakucite negde. Necu da brisem postove jer Vas smatram pametnim osobama ali od dalje cu sve trol postove da brisem i kada skupite odredjeni broj delicemo mute :slight_smile:

Super klip, imas like, sub sam vec dao.