Mi damo odgovor pa lockamo

https://www.serb-craft.com/forum/pitanja/33511-hmmm?limitstart=0

Niko nije odgovorio na tu temu, igraci koji su se zajebavali nisu dobili ban i vi ste lock-ali temu? Plus mene ste banovali do 13 oktobra za pretnje. Bidi se kakve igrace podrzavate. Zbog ovakvih stvari nece biti dobrih predloga i ozbiljne teme ce da idu na drugu stranu i niko ih mece videti, ali videce forumske igre i 10 ispamovanih tema od strane takachav nurija samirs i nekog strahinje.

Niko nije odgovorio na tu temu, igraci koji su se zajebavali nisu dobili ban i vi ste lock-ali temu? Plus mene ste banovali za pretnje do 13 oktobra…

Nemoj da mi kazete da niste hteli da odgovorite zbog psovanja u komentarima jer vec 2 nedelje govorim da se ti ljudi banuju, a ako hocete da kazete da sam ja psovao pa niste hteli da odgovorite i za to imam protiv udarac evo kakav… na trmu niko nije odgovorio 1dan i omda je tek poceo ovaj spam. Takodje nemoj da kazete da aje ceo sc tim pregledao temu jer bas me briga ako ste pregledali nama trebaju odgovori jer nemamo telepatiju.

Lock!

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Njima je server krenuo da pada kad su stavili 1.8 dalje martinbr je dobro sto nije mod vise sesi king nije trpeo ovo kao babke i ovi nego bi ih odma na proveru ma necu vise nista da pricam, uvodjenjem p5 s8 glicanje milion nekih stvari unistili ste server ranije da uzmes s7 kao da uzmes silk2 sad sprdnja ima jos toga…:

[quote=“Jogisa” post=185702]Nemoj da mi kazete da niste hteli da odgovorite zbog psovanja u komentarima jer vec 2 nedelje govorim da se ti ljudi banuju, a ako hocete da kazete da sam ja psovao pa niste hteli da odgovorite i za to imam protiv udarac evo kakav… na trmu niko nije odgovorio 1dan i omda je tek poceo ovaj spam. Takodje nemoj da kazete da aje ceo sc tim pregledao temu jer bas me briga ako ste pregledali nama trebaju odgovori jer nemamo telepatiju.[/quote]Sta se nerviras plackoo

Sent from my 4047X using Tapatalk

1.8 verzija - 1600 igraca
1.9 verzija - jedva 600 igraca

1.8 verzija - 1600 igraca
1.9 verzija - jedva 600 igraca[/quote]Kurac jedva 600
Od 200 do 400

Pricam za kada je prvi put uvedena 1.9/1.10 verzija

Aj ne pali se Jogisa oke ?

LOCK!

Aj banujte sve sto kazu lock

Smiri se shape tema nema veze sa tobom tako da cuti

[quote=“Jogisa” post=185763]Smiri se shape tema nema veze sa tobom tako da cuti[/quote]Ni sa tobom

1.8 verzija Katastrofa sta lagovi bugovi clickerasi milion hackera milion gliceva radi kopaju blokove u enemy teritoriji glicaju iteme iz mitikala… Molim te nemoj pricat jel bolje 600 igraca sa normalnim serverom ili “1 600” hackera …

[quote=“xConeee” post=185774]1.8 verzija Katastrofa sta lagovi bugovi clickerasi milion hackera milion gliceva radi kopaju blokove u enemy teritoriji glicaju iteme iz mitikala… Molim te nemoj pricat jel bolje 600 igraca sa normalnim serverom ili “1 600” hackera …[/quote]Svi znaju da ti placko i kompanija niste igrali kad je bio 1,8 jer neznate ga

Placko je bio igrao pola sezone nisi upucen jer si toliki bio retard da bi ulazio na moj profil prije kotha kako ne bih mogao uci na acc, ja sam quitao 1.8 zbog clickerasa… Cuti tardu jedan kad nesto ne vidis ne pricaj da si video

[quote=“xConeee” post=185779]Placko je bio igrao pola sezone nisi upucen jer si toliki bio retard da bi ulazio na moj profil prije kotha kako ne bih mogao uci na acc, ja sam quitao 1.8 zbog clickerasa… Cuti tardu jedan kad nesto ne vidis ne pricaj da si video[/quote]Sta vredjas pleme cigansko ti jebem

xConeee kada je bilo 1600 igraca nije ni postojao mythical crate, a za clicker se nije puno ljudi zalilo zato sto nisu ni znali ni sta je to ni da postoji.