Masina

Predlazem da kupite novu masinu.Zbog spawnera na factions-u smanjili ste spawnere da se spounaju u 20 sec 1 mob .Imate jeftinih masina za 50 do 70e odlicnih.Kupite masinu koja radi odlicno i nakon toga ste slobdni 2 godine :smiley: mislim da 70e je jako malo posto manic i batica dobijaju vise od 70e :smiley:

hahhhhhhaahahhaahahhahahahhaahaahahhhahhahaahhahahahahahahahahahhaahahhaahahahhhaahhaahhhhaahahhahaahahhhhahahaahaha.

Da je solucija uzeti novu mašinu i riješiti lag ušli bi u kredit da se kupe iste da se to riješi :slight_smile:

Ahahahha
Uso danas 50 blaze afkam 2h njih 20 samo
Bolje smanjite skeleton samo… ako je moguce
Niste se nadali da ce neko imati po 2k spawnera da ste pratili (neke) igrace s x-ray i mac nebi imali toliko bas
:slight_smile:

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

[quote=“zazabam” post=162414]Ahahahha
Uso danas 50 blaze afkam 2h njih 20 samo
Bolje smanjite skeleton samo… ako je moguce
Niste se nadali da ce neko imati po 2k spawnera da ste pratili (neke) igrace s x-ray i mac nebi imali toliko bas
:slight_smile:

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока[/quote]Legit sam sve pronasao.

Ma najbolje ugasiti srw i dati onda meni vlasnika xD

Bolje dati takachavu on ce znat resit

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ne daj Boze. xD

Kriperu iskreno radite sve vi ovo ono i trudite se. Postujemo mi sve to, ali brt da vam server ovoliko laguje je sramota. Za ovako mozemo reci… velik server je sramota. Dzabe se vi trudite oko svega ako laguje i ne postoji mogucnost da se igra.

Ja reko kazu niko nije smanjivao…

Nemoj pisati ovakve teme oko “mašina” ako se ne razumeš i ako ne znaš šta SERB-CRAFT poseduje
Savet :slight_smile: