na practicepvp prvo mape su toliko losi da stavljate kuce u no debuff?
2. Hrana hiluje vise nego 1 splesh 2 u no debuffu a nigde ne hila uopce ovo mora fix
3. mape ramne da budu bez trave, kuce i to, vec ravno samo da bude extra za pvp
3. buhc mrtvi shield treba izbaciti, dodje mi lik shilda se ceo game kad mu postavim lavu stavi vodu i odose 2 lave tako i dodji pvpaj se.
4. u sumo ima neki bag kad udjes da se guras sa likom, pre nego sto krene game ono da odbrojava 5 4 3 2 1 se desi da samo padne u void nzm kako dal je zbog verzije blage neam
5. Spleff se kampuju likovi i odu afk sto je veoma jadno a to je dozvoljeno nazalosti…
6. nzm dal je uopce do verzije il do vas al dok sift kritas kb uopce ne dobijas i ovo koristi 80% srw-a.
Msm ovo uglavnom retko ko igra jer nije ovo 1.8 server de ce 100 likova igrati pp… Iskreno najvise se igra gapple za buch je lagano resiti lika kad se shilda , samo mu nametnes lavu i on mora vodu da stavi… To ja uvek radim. Sa druge strane to za shift krit nije samo na pp-u to je svuda i mene nervira takodje, jer 80% zna da udari krit tom taktikom i jednostavno ga ne mozes skloniti od sebe…
Može se izvući od sift krita samo treba znati kako
Kad si stetocina klempava
To sto hrana hiluje vise nije do njih nego do minecrafta tkd ne moze se fixati
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Samo za mape se slazem
jovce moze da se popravi
- Mape za ove sezone su takve, za sledeće sezone ćemo praviti mape kakve vi želite (videćete).
- Ovo je do mc-a hrana heala toliko u ovoj verziji, zbog toga da fajtovi ne traju previše dugo smanjen je broj splash potova.
- Shield je deo igre, u buhc-u je fora da se snađeš da možeš da prevariš protivnika i da ga dobiješ. Ukratko shield neće biti uklonjen.
- Ovo do sad niko nije prijavio, testiraću da vidim da li ovo uopšte postoji, ili ako se vama desi prijavite.
- Nije dozvoljen kamp na spleefu, kad se neko zakampuje potražite moderatore i oni će da reše problem tako što će da kikuju igrača, a ako to radi non-stop dobija strožiju kaznu. Za sad mora da bude ovako.
- Ovo nije do nas, vec do verzije mc-a.