Lovemaxi

Ja da mogu, još juče bih došao ts3, takodje forum je da se diskutuje a ne da se lockuje tema odmah. Nije stvar mutea, mute je istekao, stvar je principa
Zamolicu te da obrazložis taj mute, nije mi zaista jasno, čisto kako se ne bi ponovilo, teško je učiti na greskama kad ne znam gdje grijesim
Takodje, zamolio bih te, da tema bude otključana neko vrijeme i nakon što ti odgovoriš, čisto da izbjegnemo nepotreban spam

Nisam znala da taj server vise ne postoji, i ovim putem ti se izvinjavam,svakom se desi da pogresi, zar ne? Ovim putem te molim da sledeci put kada zelis da spomenes drugi server, ili u ovom slucaju clien, to uradis tako sto ces tom liku poslati privatnu poruku. Nisi mogao da dodjes na TS3, mogao si da dodjes na discord, postoje i drugi nacini kako da razgovaras sa moderatorom koji te je kaznio. :slight_smile:

Svaku sledecu temu koju budes postavio u vezi ove teme, bice obrisana, a ti udaljen sa foruma.

Nema potrebe da drzim temu otkucanu, niti ti da otvaras duple teme, dobio si obrazlozenje. :slight_smile: