Ja sam za tu psovku vec ban na 3 naloga.
Znaci jedan put opstujem 3 trajna block-a…
N0LE banovan zauvek a nisam ga ni koristio te sedmice kada sam dobio block.
Hahahaha
Kako ste ****.
Dodji na ts reci mi u lice nemoj da ogovaras pa vamo tamo…
Au brate N0LE pusti forum. Idi igraj…
Msm da bi trebao da zaobidjes jer nije fora da se svadjamo bez razloga ,jer niti znas situaciju niti ista.
Slazem se sa svim sto je rekao
lovemaxi09 Abuse ne prestaje…Marecar12 nije za moderatora iskreno.
Psuju i ogovaraju igrace na ts dok nisu tu neka kazu u lice !
Omg znaci oni su te ogovarali ako je istina razocarao sam se,mislio sam da je mare drugaciji…Ali kako si saznao da su te ogovarali?Nisu bili u privatnoj sobi?
Послато са SM-G361F уз помоћ Тапатока
Na tvom glavnom nalogu ban ti istice 15 januara, pa se potrudi da se ne glupiras i prozivas druge, nego koristi forum kao nromalan igrac.
g0d
lol znaci moderatori mogu abuse???
Prihvatite cinjenicu da lovemaxi09 nije za moderatora http://prntscr.com/dpeb2e
Nole nacekaces se :woohoo:
Nabolje bi bilo da smaknete sve moderatore
Kao na 1.7 Manic12 Batica loler54 i Dulje…
Najjace bilo iskusni moderatori ;D
Ne ovo neiskusno…
Preteravas Roase… za sledeci konkurs tebe zovu za konsultaciju ko je dobar za moda.
Gledaj po tvome mene igraci mogu da nazivaju glupim i oni ignorisu tu cinjenicu a mene banuju 3 puta za jedno te isto…Tuzno…
Slazem se.
Martin Br igras od 1.10 i uopce ne znas ko je Dulje ni loler
Ne znas situaciju jer nisi igrao tada .
Uporedi sad i tad pa ces videti razliku…
Za svakog koga mislis da te je vredjao slikaj mi i posalji na pm pa ce da resimo.
Edit:
Naravno mislio sam da mi slikas post na kojem te vredjaju.
Hahahahaha, dobri ste, mozda nisam video lolera ali Dulja sam video stotinu puta. Za tvoju informaciju Roase ja na Serbu igram od 1.7 tako da ne razumem o cemu pricas.
[quote=“SESI_KING” post=84338]Za svakog koga mislis da te je vredjao slikaj mi i posalji na pm pa ce da resimo.
[/quote]
Moram kameru da kupim i da ga nadjem samo u koju rezoluciju i mora li slika biti u boji.