LordXIV AUTOBIOGRAFIJA

Kao i Wasdasu i meni je trenutno dosadno, iako nema bas 4 sata ujutru, pa sam odlucio da vam napisem nesto o sebi…
Minecraft sam poceo da igram 2013 godine zato sto su se svi drugovi iz razreda lozili na njega i vecinu slobodnog vremena provodili za kompijuterom ‘pikajuci’ bas ovu igru… Kako bih donekle bio upucen u to sta je uopste minecraft poceo sam gledati razne tutorijale… Ne mogu reci da je to bila ljubav na prvi, a Boga mi ni na drugi pogled, niti da sam bio previse odusevljen samom grafikom ili pricom same igre, ali sam ipak odlucio da je skinem cisto da ostanem u toku. Povezao sam se sa drugovima na skype i poceli smo da kujemo planove kako mozemo zajedno da igramo ovu igru . Nakon zesce muke i nekoliko sati kucanja ‘how to play minecraft zaejdno s prijateljima’ uspeli smo da napravimo svoj tzv server koji je imao 5 slotova. Kao zesci nob smatrao sam da treba sto pre da se organizujemo i da predjemo ovu igricu tako sto cemo ubiti End zmaja, ali ni to nije bio kraj mojim mukama, te sam odlucio prestati igricu. Godinu dana kasnije na inicijativu jednog od drugara ponovo sam je instalirao i poceli smo igrati bas na Serb-Craftu i SB serveru. Secam se da su tada svi serveri bili povezani pa smo se mogli /tpa sa skyblock na RolePlay server te smo tako u par navrata pokusali kupiti DMD na RP serveru kako bi digli level Islanda… Island sam po sebi nam je bio zesce gov*o sav od slabova i jedva je bio lv 100. To je bilo negde vreme pred kraj mog 8. razreda te je mom drugaru bio zabranjen MC. U to vreme na serveru je bio aktuelan rank Premium pa sam i sam odlucio da ga nabavim. Nakon 15minuta (pre bih rekao 15 sati) cekanja u redu u Posti uspeo sam da izvrsim uplatu i dobio sam svoj prvi rank. Nick mi je tada bio NixDot2. Ubrzo sam poceo graditi nov is ,sa Chavez031, koji je napredovao veoma brzo (zato sto smo gradili od vune, ne zato sto smo bili profesionalci) i osta je jedan od mojih najlepsih i najboljih Islanda ikada. Tada sam upoznao jednog naizgled cudnog lika Buahahio mu je bio nik, pomagao sam mu stalno ne znam ni sam zasto i uspeo sam da ga naucim svemu sto sam u to vreme znao o MC (1.7 verzija bio sam 2. na is top) . Moj najveci rival u to vreme je bio ovoonoba koji me je na kraju pobedio za svega 100levela XD.
Posle globala totalno sam se bio ubedacio sto su mi nestale sve pare, a i sam is te sam prestao igrati. Za vreme narednog globala ponovo sam poceo igrati ali nije bilo nikoga od starih igraca osim gore pomenutog Buahahia koji je insistirao da budemo zajedno na is. Prihvatio sam njegovu ponudu nick mu je tada bio KuracLOL (ne bas prikladno zar ne?) posto je on bio lider uspeli smo izgraditi is level 200 kada je on dobio BAN, zbog nicka naravno. Nakon nekoliko sati , mozda cak i dana moljakanja nisam uspeo da ubedim Baticu da prebaci is na mene te sam poceo nov is. Buahahio je posle toga usao sa ovog nicka i hteo je da ga pozovem na svoj is, alimu se nije svidjao nick jer nije imao skin, tada je usao na acc QuitGame i zabava je pocela…Uspeli smo is dogurati na 2. mesto u is top tj. na 1700lv . Upoznao samm nekog lika Lasoxxx , Sasuke i Wasdas kojima sam stalno pomagao,tada sam ja otisao na more Quit-u sam dao lidera da moze da menja biome itd… Kada sam se vratio sa mora skontao sam da smo opljackani to je bilo delo alieN i jos jednog nuba kojem sam zaborvio nick ( zna wasdas sigurno). Sav slomljen odlucio sam da pocnem nov is jer stari vise nisam mogao da gledam i tada sam uzeo nick NixIsBack invitao sam Racu1234 i QuitGame na is i ubrzo smo stigli na is top. Tada je u ifru ponovo usao moj stari drug Chavez031 kojeg sam naravno pozvao na svoj is i dao mu lidera, zato sto je imao rank. Tada je izbila svadja izmedju njega i QuitGame i on nas je izbacio sa nasseg sopstvenog is . To je bio ogroman sok za mene te sam po ceo dan smarao Wasdasa (u nadi da ce me on pozvati na svoj is XD) koji je u cetu spamao PRAVDA ZA NIXA. Ovo je ubrzo postala tabu tema, i svi igraci su pricali o tome, Wasdas je cak pisao teme na forumu Batici i Manicu12 da nam vrate is. Oni su postupili po pravilima i nisu to ucinili, ja sam posle toga uspeo da izgladim stvari sa Chavezom i da vratim is, ali ne i stvari, tada sam Chavezu dao svoj stari is koji je vec bio opljackan i on je na njega prebacio stvari, a nama je ostao nas is ali bez stvari. Nekim cudom i ovu sezonu smo ostali u is topu ali smo zavrsili na 3. mestu (QuitGame, NixTheLord, RaCa1234). Narednu sezonu sam poceo sam bez QuitGame sa Lashoxxx, Sasuke i RaCa1234. Tada smo isto dospeli veoma brzo na is top, jedno vreme cak i 1. mesto,a li taj is jednostavno nije funkcionisao. Zvao sam QuitGame na skype i on je ponovo poceo da igra. Is je tada bio level 1800 Quit je znao moju sifru. On je prebacio lidera na sebe i kickao nas sa is, a nas slagao da ne zna o cemu je rec. Nakon duzeg ubedjivanja uspeo sam da ga ubedim da mi vrati is i da ostane na njemu, ali je on ipak odlucio da me pokrade i predje kod LOVEMAXI09,ali sa drugog nicka XD, dugo su igrali zajedno, a ja sam poceo nov is na KostaMc99, na ovom is bio sam sa BlazeMaster, a iz nekog razloga odlucio sam da na taj is pozovem i QuitGame koji je naravno prihvatio poziv. Tada smo dostigli is level 5600 gde smo se zaustavili. Ne znam cak ni da li smo zavrsili u is top na kraju, tada smo bili 3. Sada igram jos uvek na SB pod ovim nickom i ne ide bas najbolje! XD

DRUGARI: Wasdas(brat najbolji, iskreno bilo mi je mnogo krivo onaj 1 put kad smo se posvadjali, ali si mi definitivno najdrazi lik na Serbu) zokiruma (najbolji mod, pravi najbolje End zurke), Recordmaster10(Naucio me kako da pravim masine od redstone, kritikovao zato sto gradim od slabs i davao savete LJUDINA) CrniKinez(ZutiCrnac najbolji brat, iako se ne poznajemo preterano uvek mi je drago kada ga vidim, a i cujem) xxGrofxx ( predobar lik, uspeo je da se ugura u is top potpuno sam za svega par sedmica i po tome cu ga pamtiti) QuitGame (imali smo svakakvih momenata ali ostaces upamcen po najboljem brt!) LordJovan(cccc, pokrao me par puta, ali je vratio neke stvari, posle smo bili super, nije los lik), Enes53 (najbolji builder na serveru, uvek je imao najlepsi is) Rect4life(bratina) RaCa1234(sta reci za tebe, najbolji uvek si ispao covek, nikad se nismo svadjali), Batica(brat od coveka, odlican lider, dao mi je free premium za pomoc oko sredjivanja /c XD) ukusto(dobar lik, kratko ga znam) Ali (ne znam full nik, al si vrh) Kreezy (izneverio me, ali ja sve prastam tako da oprosteno ti je).

INACE KAD PORASTEM BICU WASDAS toliko o tome, ovo je sve ukratko, svasta se tu izdesavalo, ali vec je pola 5, a mrzi me da pisem posto mi je jedna ruka u gipsu. MC se igra bez obzira na sve i to na najboljem serveru Serb-Craftu!