DjordjeCar (naravno to je lazni jer pravi djordje je u skoli i plus svi znate da sam i pisao u temi "Ulazenje na nick!!! " ) je leteo i ubijao Srl3x i pokusao da ubije mene i alexu_00
molim vas da vidite ko je to i da mu banujete ip do gr ,evo i neke slike kao dokaz
Pre koji min smo ja i AndrejCar neki f home gledali ali djordje596 je toliko smarao da mu je neko iz naseg f primio tpa i sada ubija sve clanove naseg klana molim vas Batice i Manicu banujte ga ip kada bude bio GR (naravno ne pravog nego laznog i stalno stakovan armor ima !)
Brzo mi posalji link od texture pack
Videcu sa adminima da srede to sto brze jer imate dokaze tako prijavuljte neke clanove sa slikama nemojte bez Ponosan sam na vas poceli ste da shvatate kako da prijavljujete nekog samo nastavite ovako !!!
Ali ne shvatam sto ste mu primili tpa ? To sto koristi /fly je zabranjen sto se tice stackovanih armora svi ih imaju zato se posle GR-a skida WE i /more za armore maceve i sve ench … :)))
Alca meni je Batica reko da se neskida WE creatoru i vido si poslo sam ti preko skyp
Ako ne skinu WE creatoru server ce opet imati problema jer ce creatori rusiti druge f chestove itd… To bi bilo veoma lose igraci bi odlazili sa servera …
Mozeee texture pack Andrej ?
Danilo ne razumem ???
Znas li sta je TEXTURE PACK?
Vidis da nezna nista o kompjuteru.Normalno da ne zna.-.-