Ko dade ovom liku moda liku koj je hackovao svake sezone??
On staff dodje lik banuje me igra na altu zdere lik encke na skypvp ne znam dal koristio ili ne ili sta ne ulazim u tome,ali lik dodje na alt igra kazem mu lestra gmazu zderes encke banuje i mn i Ifeelutoxic na 1d ‘‘nepostovanje administracije’’
Koj god da je turnir on prijavi mursketov gang ili prvo njima da temu pa tek onda u chat.
Zamolio bih manica da odg na ovu temu i ostale igrace koji se slazu da nas postovani staff dobije demote.
Hvala unapred!
Bukvalno !
Ima pravo da igra na altu ti ne pisi lestrq gmaze i neces dobiti ban ni mute.
klk ja znam kad igra na altu ja imam pravo da pisem sta hocu banao me za nepostovanje administracije inace
ez fan boys
Postoji mogucnost da mursketovi kerovi ne odgovoraju na ovu temu???
ja ti opet kazem napisao si “lestra gmazu” nisi napisao nick od njegovog alta gmazu nego lestrq moras da shvatis da je to nepostovanje administracije, demote nema potrebe da dobija zato sto te banovao i sto ti odma pocinjes da places, neces igrati 1d majnkraft suzdrzi se malo poy
slazem se ! ez fan boys
Nick2-Code_wolf njegov ker ja opet napominjem ne primamo advokate!
Lik alta napisao sam mu lestra gmazu zderes encke i altas.
I lik i mn i xFrnzy banuje na 1d nepostovanje administracije???
da si napisao mybad gmaze zderes encke
ili vec na koji je alt, ne bi dobio ban ?
ez fan boys
Zasto nebitne osobe odgovaraju na temu ja rekoh manic da odgovori i ostali koji se slazu da dobije demote a ne kerovi i advokati poy
Otokosa nemoj da mnogo se prolupavas i krades fore od sharpnesa kao i ovaj ker code, kao drugo imam pravo to da napisem jer on alta a kao 3 nema pravo da me bana, kao i 4 nema pravo da on prijavljuje druge igrac na turnir , sta jos reci nzm abuse na max
A sta kazes da popricano o ubuse na prisonu sa p5 arrmorom? Hmmm sta kazes ti na to, ko mu promenio arrmor hmmmm, nmg se setim?
A sta kazes da popricano o ubuse na prisonu sa p5 arrmorom? Hmmm sta kazes ti na to, ko mu promenio arrmor hmmmm, nmg se setim?[/quote]
dokaz?
Nemojte da se pravite pametni i ujedno pravite glupi, kada dobro znate da Lestrq i Midza43 ubusa-aju za mursketa i njegov gang shit.
Midza pravi teme kao sta je problem u meni sta da promenim itd…A sa druge strane ubusea za mursketa i onda place na forum zasto ga igraci ne gotive.
Lestrq koji je bio mac banovan prije 2-3 sezone, pisao gluposti po forumu sa samirsem takachavon banetom i masterom, sto je podjebavao pola likova sa foruma, doso do moda, neka nek je doso…Samo nek se manic zapita ko mu je u SC-Tim i sta mu modovi rade dok on pokusava da ,sredi lagove`` … Uvek bare u svaku temu za turnir moraju u prvim mestima da bude murske i ostala ekipa…Nemam nista protiv njih, ali nije posteno prema drugih igraca, pa zatim ce da cmizdri na forumu sto ga ne gotive igraci.
Srdacan pozdrav.
A sta kazes da popricano o ubuse na prisonu sa p5 arrmorom? Hmmm sta kazes ti na to, ko mu promenio arrmor hmmmm, nmg se setim?[/quote]
dokaz?[/quote]
Nazalost o tome smo pricali ja i neki igraci sto nemamo…
Ujedno prekini da se ulizujes, glupo izgleda…
dokaz?[/quote]
Ujedno prekini da se ulizujes, glupo izgleda…[/quote]
Aj nekad posaljite dokaz glupo je sto samo lupate cinjenice. A da pa inc bolje tebi da su dali moda kolko se secam ti si takodje upalio bio reach i otisao na centar da se pvpas. Ja se ne ulizujem nikome pre svega druzim se sa tim modovima i zar nije mozda korektno da stanes na stranu prijatelja nego dvolicne osobe kao sto si ti shape?
dokaz?[/quote]
Ujedno prekini da se ulizujes, glupo izgleda…[/quote]
Aj nekad posaljite dokaz glupo je sto samo lupate cinjenice. A da pa inc bolje tebi da su dali moda kolko se secam ti si takodje upalio bio reach i otisao na centar da se pvpas. Ja se ne ulizujem nikome pre svega druzim se sa tim modovima i zar nije mozda korektno da stanes na stranu prijatelja nego dvolicne osobe kao sto si ti shape?[/quote]
Druzim se i ja sa nekim od modova ali ne poput lestre i midze.
Ja da sam hteo da upalim reach sigurno ne bi upalio sa 50 bloka nego 3x3 hitbox…To sam namjerno uradio sam MrJanglesom jer nas tad bilo smorio server ako nisi upucen.Ne vidim tu dvolicnosti, osim sto izdajem svoje misljenje, a ako imas nes protiv mene ne odgovaraj na poruke(ignorisi )
dokaz?[/quote]
Arkadi zao mi je al ne primamo advokate!
Vi jos igrate na serb kraftu?