Lag - 17~18.10.2013

Mislim da u ime svih govorim da je danas server radio ko go**o. Ovo ne govorim zato što mislim da je server loš nego zato što sam primetio nekolicinu ljudi koji ga “kvare”. Nikad nisam/nismo video/videli* (*ostali igrači) ovakav lag na serveru. Ceo dan se igrači žale da server lagguje. Imam neke slike koje bi hteo da podelim sa modovima.
Ima nekoliko teorija zašto je server danas i juče laggao:

  1. Igrači koji bacaju iteme na server, tojest preciznije na shopu, vili, i još ko zna gde (samo na tim lokacijama mogu da potvrdim da sam video):
  • Igrač: ToniDELIJA ; je među prvima koje bi hteo da prijavim. Danas je nekih dobrih 20 minuta sedeo na vrhu shopa i bacao iteme. Kad smo mu rekli da prestane to da radi, on je samo rekao, i citiram: “Pa sta?!” .
    Dokaz#1:

    Dokaz#2 (pogledajte chat):

  • Igrač: Denis0 ; Takođe je bacao iteme na shopu. Ne samo što je sedeo 10 minuta i bacao, nego je hteo da navijaju za njega da im baca još. To je radio danas u podne i uveče oko 20:40~ časova. Ironično je to što se posle i on bunio da server lagguje, i posle toga kad smo mu svi pisali da prestane da baca iteme jer server lagguje zbog toga, on nije slušao.
    Dokaz#1:

- Glasine:
Kruže glasine serverom da Loler “skida” sa Torrenta velike 1080p por**će, pa zato server lagguje i zbog toga nije u mogućnosti da dođe na server da ga malo osveži. Ali to je još uvek teorija.

Ovo su samo dvojica koje sam uspeo da “ulovim” danas. Na žalost svih nas koji smo igrali, bilo je još oko 2-3 osobe koje su masovno bacale iteme. Njih nisam stigao da ulovim, ali kad bi više igrača posetilo forum i malo se uključilo u diskusiju, mnogi bi potvrdili.


Znam da trenutno imate problema sa popravljanjem servera i spremanjem za 1.7 verziju i shvatam da ste zauzeti, ali kad-tad bi bilo lepo da posetite, nek vas narod vidi, i malo osvežite server.

Sve je to uredu sto si napisao , ali da ti ja nisam rekao da zbog toga laguje server ti nebi ni pravio ovu temu , a i nisi sam sebe napisao jer si pre 1 dan i ti telio mnoooooogooo stvari. Bez uvrede ali moras se i sam pronaci u ovome . A i nije tacno to o Loleru , da znam ko je to rekao ispsovao bi ga na moj nacin. Ja sam danas pricao sa drugovima i Drugaricom na skype i oni su se mnogo zalili sto laga !. Mogli biste da udjete na server da ga refresujete i tako to .

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Server je radio vise od nedelju dana bez gasenja sto znaci da su puno stvari loadovane i da vuku memoriju svakog sata vise upaljenosti servera. Hteo sam da restartujem server ali sam imao neke probleme u konzoli pa nisam stigao posle. Uglavno veceras ce server biti reatartovan i sve ce biti ok.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

To je tačno. Ako si ti već znao razlog, što je onda ti nisi napravio temu? Neko mora da obavesti admine. Tačno je da sam delio i ja iteme, to neću da lažem ili prikrivam. A kad smo već kod toga tu je bio i Fragger i Todomodo, koji su posle mene takođe bacali puno stvari. Ja ću se u moje ime izviniti modovima i igračima, a ostali nek se pravdaju.
Donekle mi je drago što će Batica preduzeti nešto povodom ovoga, jer juče nije bila partija Minecraft-a nego gledanje slide-show-a.

Ja nisam napravio temu jer me iskreno da ti kazem mrzi . I upravu si server je juce lagao za pehar. Ne znam zbog cega je tto ali bih molio Admine da preduzmu nesto povodom toga !

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

sada (19.10.) je pukao skroz. Nikome ne rade lozinke.
Meni se blokirala posle vise neuspelih pokusaja da se registrujem.

svaka cast dulje samo tako i ja bi im reko da sam admin da se smire ili ban

Danas je isto neko bacao na /warp jump… ali na svu sreću nije laggalo…