Kurt0n.v2

Poy crospano molim te nemoj brisati temu niti zaključati da ti mogu odgovoriti. To je istina šta si napisao ali imaju dvije stvari koje vam to šta je iskopao 3k ore uništava skroz 1. Možda je kupovao ore od drugih igrača pa iskopao 2. Možda su mu dali timeri pa iskopao na ta dva pitanja ovim dokazom nemate odgovore a na kraju to prestaje biti ikakav dokaz. Hoću reći kad ne bude bilo da se dokaz može nekako pobiti onda banate ajde ako znaš odgovor na ta 2 pitanja odgovori POY

Drim ?

Ako je on konacno neko ko zasluzuje mac ban (bez uvrede) :smiley:

Ako je dobio mac ili sta vec :smiley:

Vec 3 sezona znas i sam xd :smiley:

hehehe

ono kad te consola nadje… ahhahaha

nije mac banovan al je trajno banovan

x-ray a nije mac ban lol …

povlastice hihihi :smiley:

ilsur je citavih 5 sezona i vise xrayo i nisu ga uhvatili hahaha

Zazabam a kak ti nađeš sve one unclaim vaulte :D?

entity

Očekivano sam taj odgovor… Ne pricaj gluposti ja svaki dan bacim bar 100 itema ne nađu mi vault jer sam napravio da se ne vidi x rayo a taj entinety dobar izgovor za x Ray :slight_smile:

http://prntscr.com/oezrdk uvek kad postavis chest, koliko chestova toliko se entity dize npr stavis 32 chesta entity ce biti 0+32, ako stavis 8 bice 0+8, ako stavis 120 bice 0+120 i tako sve vreme.
jedino ako ovo oces da sprecis preporucujem ti da uradis vault od dispenzera ili droppera, oni ne dizu entity uopce ali ako ne stavis lavu iznad njih sa xrayom se moze pronaci.

Krenem da napisem ovde odg o ponasanju modova i temu na onu CroSpanovu recenicu : ‘Necemo dopustiti da se neko posere na nas rad koji smo utrosili puno vremena’.
Al preskacem prepirku i svadju, zato sto ne zelim da se mesam u njihov posao koji odlicno rade u sredjivanju servera i ostacu na distanci i bez svadja sa modovima, kao i uvek!

Stavio sam ja 240 chestova još mi nisu našli jer ne vide sa x Ray baš nest kroz lavu :confused:

pa ne znaju svi za ovu foru mihaele

[quote=“KaZLy” post=226973]Krenem da napisem ovde odg o ponasanju modova i temu na onu CroSpanovu recenicu : ‘Necemo dopustiti da se neko posere na nas rad koji smo utrosili puno vremena’.
Al preskacem prepirku i svadju, zato sto ne zelim da se mesam u njihov posao koji odlicno rade u sredjivanju servera i ostacu na distanci i bez svadja sa modovima, kao i uvek![/quote]

kazly dodji na factions malo

gg

Tuga kako terorišu najjače Gusare, jednog po jednog rešavaju…

[quote=“Tawamba” post=226981]Tuga kako terorišu najjače Gusare, jednog po jednog rešavaju…[/quote]Ma mi smo svi govna kako bi batica to reko…

Sent from my TA-1053 using Tapatalk

Idioti napaceni…Sad nek igra samo 1 ozbiljna fakcija.

Idi ts3, cekaj nekog od moderatora da ti pregleda resource packs folder, ukoliko je bila greska dobices unban ako ne jbg vidimo se sledece sezone ili pod drugim nikom.
Samo da znas ukoliko si menjao folder pisace datum editovanja.

Mene tako KennyZZ banovao. Reko iskopao si mnogo dmd necu te proveravam znam da imas xray