Kliker Kazna.

zbog cega je kazna za kliker samo 3 dana?
ne razumem zasto tako kratko kada to spada u nedozvoljeno stedstvo…
3 dana nije nista.

Klikeras:“hm samo 3 dana kazna lololol upalicu ja kliker sa manjim cps-om.nece me konzola ni banovat,a i ako me provali to je samo 3 dana pif.”

stavite kaznu koja odgovara.
pa da vidimo da li ce se neko usuditi da ukljucuje kliker ponovo.

p.s. Batica je na lajvu rekao da ce biti trajnih banova.

Smanjice nesto igraca ali vise pravednih pobeda ce biti!

7 dana je bilo dobro,

Kakvi 7 bre alo?Trajan i tacka.

Lepo je 4-5 dana da se stavi jer ovako oni koji dobijaju false ban manje ce cekati jer nisu sve klikerasi moguce je da consola pogresi(kao sto svi kazu).

prvi put 15 drugi put 30 i treci put perm

7d

[quote=“Gennerator” post=158096]prvi put 15 drugi put 30 i treci put perm[/quote]Slazem se,nek ode 30 igraca samo nek se moze pvpati

ne slazem se!!!

povecati na perm ban aaaaaaa

neki mod?

puppin je dobio ban za kliker na 3 dana i da li se opametio ? AHAHHHAA
pa udjite malo za vreme kotha da vidite.
Lik ne da ima kliker nego ne zna da hoda sa klikerom.jede hranu i udara u zemlju hahahah.Ovo samo na serbu sam video da kazna za autokliker nije perm ban.STRASNO.

Napokon nesto pametno :smiley:

Ma smrtna kazna najj

Ne bambaj stefane kliker uopce tolko ne pomaze osim sto ne moras ti da lomis prste dok klikces nego ti samo udara, nema tu neke prevelike pomoci

[quote=“250905” post=158246]Ne bambaj stefane kliker uopce tolko ne pomaze osim sto ne moras ti da lomis prste dok klikces nego ti samo udara, nema tu neke prevelike pomoci[/quote]sta ti znas,ti ni ne igras.
Moze LOCK.

Kazna 30 dana bi bila najbolja, a ako je to mnogo stavite 15. Dovoljno vremena da se covek opameti.

3 dana je za neke previse.

lock neko.
objasnjeno mi je preko ts.

Podeli info