KitPvP Prijedlozi - Juni 2024

stara dobra mapa… svaka cast za trud!

Slazem se ! i ocu add u celiju

Odlicni predlozi momci, ko god moze neka da svoje misljenje i predlog, svaki predlog ce biti koristan u izradi KitPvP-a onakvog kakvog vi zelite.

2 Likes

Staviti guild/clanove guild points
vratiti ovu mapu : https://www.youtube.com/watch?v=BjkctgW9Jp0&ab_channel=Sekac39
Dodati leaderboard za najveci killstreak/death/kills

1 Like

Ne treba preterivati sa stvarima, ako se dodaje koth, dodajte neki koji ce biti 1 nedeljno za zasebne igrace i 1 koji ce biti za guild (ako je izvodljivo). Naravno dodati dobre nagrade za solo koth posto ipak treba stajati 3 minuta dok se svi konstatno spawnuju, a sto se tice guild kotha, to isto retko da bude posto nije to poenta kitpvpa i da se dobijaju guild poeni sa kojima se mogu uzimati guild upgrade-ovi poput vise slotova, ime guilda pored nicka da bude u boji i recimo prioritet za turnire (prijave).

Top 10 igraca po score da dobijaju scp koji mogu ulagati na koji podserver hoce
Top 3 guilda da dobijaju nagrade (leader) i da moze da podeli na vise igraca (kvantitivno više SCP od player top).
Takodje treba imati mogucnost da se igraju guild wars kad tad ili u smislu turnira ili dogovoren fight koji mogu leaderi preko komandi da srede da prvi guild sa recimo 50-100 killova pobedjuje i osvaja dodatne guild poene ili neki elo rating.

Ne verujem da ce biti nesto brdo igrač sa obzirom da svi igraju prison tako da nagrade treba da budu vredne. Bolje da stavite da se lakse moze dobiti SCP ili ostalo nego da jednostavno nema igraca i da server bude odbacen kao skypvp trenutno.

Sto se tice mape, ona basic zelena stara nije losa ali mislim da bi ona pustinjska bila bolja posto je kruznog oblika i vecinski ravna. Moze mapa da se i uveca ako bude igraca ali idalje da bude dovoljno mala da ne mora igrac šetati maraton za pvp ali dovoljno velika da mozes otici na neko mesto da igras 1v1 bez da drugi igraci smetaju !

Takodje ovde bih zamolio da se doda no speed kit na practicepvp posto je zaista dosadilo igrati 2 kita i sumo.

1 Like

Pozdrav, ja bih predložio potpunu drugu igru KitPvP-a, da ne bude toliko striktno pluginom određen i izveštačen.
Ranije smo imali jedan jako popularan server koji je bio samo KitPvP, ja sam ovo predlagao i ranije, ali se nije usvojilo nmg da se setim zašto, Manić sprečio…

Poenta je napraviti da igrač može čuvati iteme i da itemi imaju vrednost, nešto slično SkyPvP, mada i SkyPvP ima kitove pa ne znam koliko ima smisla.

Gameplay, običan igrač može uzeti najmanji kit i ništa više od toga, spusti se u arenu sa spawna i ne može se vratiti brzo (teleport 10 sekunde), random na mapi se stvaraju chestovi (envoy) na svakih 5 10 minuta, sa nekim jačim itemima (poenta je da jače iteme ne mogu čak ni rankovi dobiti njihovim kitovima, već su oni samo startno jači od običnog igrača i on je u borbi za iteme po mapi), na mapi postoje zone, gapple, enderpearl itd… (ovo se može štelovati) i grupica igrača može braniti zonu i pokupiti iteme koji se stvaraju u toj zoni (ovamo je bio chest koji se napuni sa jabukama na svakih 1h - ne u steku već po 1 item pa ukupno koliko može stati u chestu, tipa 30 jabuka), ne postoji alert koji kaže kada je chest pun, već je tako veća random igra, oni pokušavaju da sačuvaju chest dok se ne napuni tjst resetuje da pokupe iteme, ali ponovo, tu imaš i nove igrače koji stalno dolaze sa kitovima i napadaju ih.
Na spawnu igrač može čuvati iteme u enderchestu, a za rankove možda neka opcija da imaju pv1, ali samo se može koristiti na spawnu, ne i u areni.

Glavna razlika između SkyBlocka je ta da ne mogu često i uvek uzimati neograničeno itema, itemi dobijaju na vrednosti jer se ne dele toliko free, već moraš da se boriš za njih, ali ponovo, glavna stvar je na kitovima jer obične iteme za običan PvP mogu da se uzmu bilo kada.
Igrač ne može biti preOP ako ima samo 30 mesta za čuvanje.
Ovamo je bilo i enchant, pa kad se skupi dovoljan broj xp-a, može enchant, ali jako je teško doći do itema potrebnih za to.
Generalno pvp grind, stari KitPvP gde uzmi kit i uđi u arenu nema toliko smisla, jer ti to imaš i na onom PvP običnom samo je 1 v 1.
Dodati ovaj način i proveriti da li će šljakati, siguran sam da hoće

1 Like

Dobar ti je predlog, ali opisao si SkyPvP, takodje takav gameplay se igrao 2017 godine, sto licno smatram da je zastarelo. Mislim da nam je krajnji cilj da unapredimo gameplay, a ne da ga unazadimo. Ako imas jos neki dodatan predlog molim te napisi, hvala sto si se iscimao.

Dodati na Kitpvpu stare dobre kits i duele

Za duele
Duel: Gepple
DUEL: Soup
Duel: OpPvp. Ako se ne varam u inv : s6 p5 bow pots Gapple x32
Duel: pvp

Nemoj te hatee :sweat_smile::grin:

ide hate aaaaaa

Povrat fajlova je uspješan tako da polako za par dana krećemo sa izradom KitPvP-a i vrlo brzo bi trebao biti pušten nakon toga.

Više informacija ćete dobiti uskoro od @dane i mene :slight_smile:
Stay tuned

1 Like

Imate sliku nove mape za KitPvP na Discordu u sneak peek kanalu.

Informacije o serveru ćete naravno dobiti soon kroz sajt i discord, tako da pratite.
KitPvP će ići u malo drugačijem pravcu naspram prije što se tiče gameplay-a. Nadamo se da će Vam se svidjeti :slight_smile:

Vidimo se uskoro