Kamber

CREEPER1BLOW je odgovorio/la na temu Re:ZABRANA TRAPOVA FACTIONS
Trapovi neće biti zabranjeni, jer vjeruj mi učinit će više štete PvP-u nego što će pomoći. Lord_Kass i ja smo tad zabranili trapove to je bilo jako davno, ali jednostavno ništa nije pomoglo samo isti ti igrači koju su nam čak predložili da se zabrane trapovi su okrenuli priču jer su vidjeli da više nema uopšte PvP-a i tražili da ponovo budu dozvoljeni. Trapovi su glavni dio gameplay-a i tako će morati ostati.

Customi sada neće biti izbačeni morat ćete sa njima igrati do kraja sezone, jednostavno izgleda nekima je mrsko napraviti jedan god set sa tim istim ali dobro. Custom enchanti su priča za sljedeću sezonu, i oni su već zapisani pod glavnom kategorijom u planu za sljedeću sezonu.

Kazes nekima je mrsko da naprave god set? JA ODEM SA TIM ISTIM GOOD SETOM NA PVP I STA DOBIJEM? KURCI*** zbog vaseg pvpa, stanes na slab ubagovan si, bace ti slow poison ubagovan si, aj sto te ubaguju nego sto te kika za fly, i kazes da pravimo i da idemo sa njima u pvp? ocemo brate kad fixate ove probleme sto imate necemo pravit po jedan nego po deset

Dobar argument, ali opet da nekima je mrsko da naprave god set sa custom enchantima. Tvoj argument je bio lag i zato ne želiš, dok drugi argumenti su većinom bili kao Prot 4 armor je beskoristan što je sasvim logično i to je poenta bila custom enchanta da proširi izbor i na armoru i na mačevima.

I sta mislite, je l cete srediti te probleme sto se tice slaba i slowa, iskreno mene kao i vecinu drugih igraca trenutno to koci da idemo u pvpu, znaci sanse nemas da prezivis kad ti on to baci, ne mozes skakat ne mozes se pomerat kad te udari vrati te opet u isto mesto… Nije okej ali ajde.

Bice rijeseno, ne boj se!

Za slab ćeš mi morati opširno napisati, da li uvijek kada staneš ili nekad.

Za slow već znam

Napisat cu ti sve na diskordu, ako vec nisam uvezi slaba, mozes lockat temu.

[quote=“CREEPER1BLOW” post=239085]Za slab ćeš mi morati opširno napisati, da li uvijek kada staneš ili nekad.

Za slow već znam[/quote] Evo ja ću, mnogi trapovi imaju slabove na dnu sa polu vodom i kada se pomeraš po slabovima vraća i kad oćeš da skočiš, ubaguje te u blok i često se dešava da te kikuje za fly, a u najboljem slučaju se skoro ne možeš ni pomeriti.Slobodno pogledaj sam i proveri o čemu pričam ja jasno ćeš videti.I šta si planirao raditi u vezi sa slow fallingom ako znaš za taj problem?

Ja mislim da ce ugasit taj pot i eto

Lepo izbacite slab tipa 50m od pocetka trapova i jel ste fixali slow falling potione?