Kad je restart SkyBlock-a?

Kad je restart ?

  • ako ne znate tacan dan recite otprilike, ova nedelja / ovaj mesec / sledeci mesec

Pozdrav,

Trenutno radimo na novoj sezoni SkyBlock-a, i ako sve bude išlo kao što je planirano bez nekih većih problema, novu sezonu bi trebali otvoriti prvom polovinom Februara, a tačan datum i vreme će biti objavljeno putem Foruma i naših društvenih mreža.

Temu zaključavam.

Hoce li se znati da li ce uskoro restart , jer se ova sezona bass oduzila. Hvala unapred :slight_smile:

3 Likes

Kad je restart?

Pozdrav, zanima me kada bi trebao biti rr ?

1 Like

Pozdrav,
Radimo na skyblocku već neko vreme, ostao je jako malen broj stvari koje su započete i trebaju da se dovrše u što kraće vreme. Pokušavamo da vam učinimo igru što kvalitetnijom, zanimljivijom i da duže traje, stoga možete očekivati restart skyblocka kroz neko vrijeme, nismo ni mi sigurni kada će se desiti, ali pokušavamo da bude gotovo u što kraćem periodu, te da igračima koji nestrpljivo očekuju restart (koji se odužio neplanirano) ispunimo želju i da pustimo novu sezonu i da vam donesemo mnoge misteriozne stvari koje vas očekuju na restartu. Znamo da velik broj vas očekuje restart skyblocka, ali zamolit ćemo vas za još malo strpljenja, a zauzvrat ćemo vam omogućiti nešto što će vam vratiti osmeh na lice i mesto gde ćete moći provoditi veći dio svog slobodnog vremena. Verujte, isplatit će se :slight_smile:
Hvala. Vaš SC Tim

1 Like

A NoNumbers šta ćemo za one što imaju rankove džabe ih troše sad

2 Likes

Rankovi su usluge koje se uplaćuju po potrebi, te dobrovoljnom donacijom, mi vama dajemo pristup premium stvarima. Nije navedeno da vi baš morate da uplatite rank, to je vaša volja.
Tema za restart skyblocka nije još puštena na forum ili neku drugu društvenu mrežu, stoga svako ko ima rank, uplatio ga je zato što je tako hteo. Za restart skyblock podserveta ćete biti obavešteni prvenstveno preko foruma i ostalih društvenih mreža, stoga pratite sadržaj naših stranica i budite u toku da stignete pregledati sve što će biti na skyblock podserveru za novu sezonu.

to “uskoro” je bilo pre mesec dana i opet nista, znaci do Aprila ima da cekamo izgleda. I bolje recite tipa “u aprilu ce bude” bar znamo da nece skoro, ovako sve uskoro, uskoro, i cekamo mesecima za to uskoro. Vise vam nista ne verujem kad kazete nesto, preterali ste, toliko od mene, cao.

3 Likes