Kad ce vise texture znacki kad igram kp i oni uzmu onu sekiru sa vatrom i ne vidi se .CREEPER1BLOW je reko da ce texture biti gotove za 15 dana.I desu texture.
Ha ha texture ostaju za sledecu sez
tako je brat
Za 4 meseca kad bude gr
Pa serbova tekstura je low fire, tj uopste ne vidis vatru
Kad prodje ova sezona ,global restart nece biti textura,ocemo svoje texture da koristimo.Necemo serbove naprimer idem sad koth na factions i ne vidim vatru.GG SERB-LAG-CRAFT
Gveklome, a sta ti hoces da vidis FIRE?
Kad su bile high fire, trazili ste low fire(i ja sam), sad kad je low fire - ne vidis vatru… pa sta oces ti vise?
-I ovo za texture, PREDLAZEM: da ostanu ove texture, msm odlicna je i low fire je i plus bice manje X-raya.
Pitaj drugara zmurio sam aka realhybrid kako moze da se koristi ray
Pa nije kao da ti ne znas
Wiked ne znam zasto ulazis u temu.Kad si potpuno ne bitan zanimaju me likovi ne random likovi
[quote=“Gveklom_PvP” post=161465]Wiked ne znam zasto ulazis u temu.Kad si potpuno ne bitan zanimaju me likovi ne random likovi :)[/quote]au kad mu ti kazes
Stefane dovoljno je da kazes svoje reci.Boli me Kurac kome ja kazem wiked se pojavio iznenada i nastao najveci retard na srw a ti stefane si na sredini.
[quote=“Gveklom_PvP” post=161520]Stefane dovoljno je da kazes svoje reci.Boli me Kurac kome ja kazem wiked se pojavio iznenada i nastao najveci retard na srw a ti stefane si na sredini.[/quote]Ne diraj mi ni stefana I wikedcica bre Majmune alo.Nemoj da se karamo
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
Cekaj Gveklome, igramo od iste verzije 1.8, tako da ti meni ne mozes reci da sam random.
I jos nesto, ako sam poznatiji na serveru od tebe, zasto te je sramota? Odma kreces tu nesto “random, iznenada se pojavio”. Slusaj brate, dosao si mi na TS dete od 8 godina da mi prica nesto i neki KID? Kome bre ti kazes da je kid? Aj nauci prvo sline da brises kidaro, pa mi se javi. Do tad, SHHHH. I ovako si NEBITAN - Vidim da ni osnovno ne znas, pa mora neko da te uci. :*
I jos nesto, zasto mislis da sam random? Zato sto imam samo 2 nicka na kojima igram i zato sto ne igram toliko F? Zbog toga sam random? Jadnice mali. Molio bih te da malo ucutis, kao i onaj Tsunade(Fala ti Boze sto je quitao). Aj poy i budi dobar.
Eto kako kažete “Randomi” xd
https://www.serb-craft.com/forum/obavestenja/29472-resourse-pack-veliki-update
Too Creeperu randome :"D
Jasam random poyyyy
Bato objasni kako se koristi xray?
stavis teksturuu i kopas dijamante oo